ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει, κάθε μέρα, το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Από τις 16 Οκτωβρίου έως τις 22 Οκτωβρίου 2018, οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ.
Ο νικητής της εβδομάδας, σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Δήμο Λεβαδέων στη Βοιωτία, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό», σε πέντε αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Βραζιλίας, της Σουηδίας, της Αργεντινής και του Ισραήλ, έπαιξε το σύστημα 3-4-5 και με 16 ευρώ κέρδισε 37.251,56 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου, στο Σκορ 4 (σωστή πρόβλεψη των πρώτων ίππων σε τέσσερις κούρσες) στο Μαρκόπουλο, δύο νικητές από τις περιοχές Ζωγράφου και Λεωφόρου Αλεξάνδρας κέρδισαν από 5.121 ευρώ και στο Τετραπλό (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων ίππων με την ακριβή σειρά) της έκτης ιπποδρομίας, τέσσερις νικητές από τη Θήρα, το Αλιβέρι και την Πετρούπολη κέρδισαν από 1.454 ευρώ.
Τώρα μπορείς να βρεις το Πάμε Στοίχημα και στο Twitter!
Το νέο https://twitter.com/pamestoixima_gr σου δίνει τη δυνατότητα να ακολουθείς άμεσα όλες τις στοιχηματικές και αθλητικές εξελίξεις γύρω σου και να ενημερώνεσαι για όλα τα τελευταία στοιχηματικά νέα.
Κάνε follow για να είσαι πάντα μέσα στην στοιχηματική και αθλητική επικαιρότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Mercedes έπεσε πάνω σε κατάστημα εστίασης στο Κολωνάκι – 11 τραυματίες, ένας σοβαρά
- Παρέμβαση Μεϊκόπουλου – Δούρου για την ανεξέλεγκτη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο
- Μητσοτάκης: Η Ελλάδα δεν θα γίνει ξέφραγο αμπέλι, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε να σταματήσουμε τους άθλιους διακινητές μεταναστών
- Δύο ναυτιλιακές εταιρείες με έδρα την Κύπρο επενδύουν στην Ινδία
