• Δελτία Τύπου

    Ο Τζόρτζ Κλούνεϊ και το Catch-22 έρχονται στην COSMOTE TV

    • NewsRoom

    Catch 22


    Πρεμιέρες σειρών, όπως αυτή του πολυαναμενόμενου Catch-22 με τον ΤζόρτζΚλούνεϊ, κινηματογραφικά blockbuster (Spinning Man) και μεγάλους on demand τίτλους που αγαπήθηκαν από κοινό και κριτικούς, όπως η ταινία Can You Ever Forgive Me? με τη Μελίσα ΜακΚάρθι θα έχουν στη διάθεσή τους οι συνδρομητές της COSMOTE TV αυτή την εβδομάδα.

    COSMOTE CINEMA 4HD: η πρεμιέρα του Catch-22 & δύο ακόμα σειρές ξεχωρίζουν

    Η βασισμένη στην ομώνυμη κλασική νουβέλα του Τζόζεφ Χέλερ ιστορική μίνι σειρά Catch-22 με τον Τζορτζ Κλούνεϊ στον ρόλο του σκηνοθέτη, του παραγωγού και του πρωταγωνιστή έρχεται σε Α’ προβολή αποκλειστικά στην COSMOTE TV, αμέσως μετά την πρεμιέρα της στην Αμερική.

    Η πλοκή μας μεταφέρει στην περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου και κινείται γύρω από τις περιπέτειες μίας αεροπορικής μοίρας των ΗΠΑ. Το βασικό καστ πλαισιώνεται επίσης, από τον Χιου Λόρι του House M.D, τον Κάιλ Τσάντλερ (Manchester By The Sea, Carol, The Spectacular Now, Super 8) και τον Κρίστοφερ Άμποτ (Whiskey Tango Foxtrot, It Comes At Night, A Most Violent Year).

    Και τα 6 επεισόδια του Catch-22 θα προβληθούν back 2 back στο COSMOTE CINEMA 4HD την Κυριακή 19/5, ξεκινώντας από τις 23.00, ενώ θα είναι ταυτόχρονα διαθέσιμα και on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.  Από τις 26/5, η σειρά θα προβάλλεται σε επανάληψη, κάθε Κυριακή στις 23.00.

    Αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα του, έρχεται σε Α’ προβολή και η σειρά δράσης Blood & Treasure που περιστρέφεται γύρω από την προσπάθεια καταδίωξης ενός τρομοκράτη, ο οποίος χρηματοδοτεί τις επιθέσεις του από κλεμμένα έργα τέχνης. Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 22/5, στις 23.00.

    Blood and Treasure

    Με τον 3ο και τελευταίο κύκλο επιστρέφει στην COSMOTE TV η δραματική σειρά Mary Kills People (Κυριακή 19/5, 22.00). Στα καινούρια επεισόδια η γιατρός Μέρι Χάρις και ο συνεργάτης της, συνεχίζουν το «έργο» τους ως «αγγελιοφόροι του θανάτου» και βοηθούν ασθενείς σε τελικό στάδιο να φύγουν με δικούς τους όρους από τη ζωή.

    Mary Kills People

    Θρίλερ, περιπέτεια & βραβευμένες παραγωγές έρχονται σε Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 1HD

    Στη ζώνη blockbuster του καναλιού, οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν το αστυνομικό θρίλερ Βασικός Ύποπτος (Spinning Man), με επίκεντρο έναν καθηγητή Φιλοσοφίας (Γκάι Πιρς- Mildred Pierce), γνωστό για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις με φοιτήτριές του, ο οποίος θεωρείται ύποπτος, όταν μία από αυτές εξαφανίζεται. Ο αστυνομικός (Πιρς Μπρόσναν) που έχει αναλάβει την εξιχνίαση του μυστηρίου τον πολιορκεί τόσο στενά, μέχρι που και η οικογένειά του αρχίζει να αμφιβάλλει για την αθωότητά του (Κυριακή 19/5, 21.00, ζώνη Blockbuster).

    Spinning Man

    Επίσης, το περιπετειώδες Το Εξπρές των Ζωντανών Νεκρών (Train to Busan)θα μας μεταφέρει στο εσωτερικό ενός τρένου, που κατευθύνεται προς την πόλη Μπουσάν της Νότιας Κορέας. Εκεί ένας άντρας προσπαθεί να επιβιώσει μαζί με την κόρη του, καθώς το τρένο έχει καταληφθεί από ζόμπι (Δευτέρα 20/5, 21.00, ζώνη Action).

    Την Πέμπτη 23/5, στις 21.00, η βραβευμένη στο φεστιβάλ Βενετίας και υποψήφια για OSCAR ταινία «Η Προσβολή» (The Insult) θα παρουσιάσει τις ανεξέλεγκτες διαστάσεις που παίρνει μία λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα σε έναν Λιβανέζο, φανατικό του Χριστιανισμού κι έναν Παλαιστίνιο πρόσφυγα, η οποία στην πορεία τους οδηγεί στις δικαστικές αίθουσες (ζώνη Red Carpet Premieres).

    COSMOTE CINEMA 2HD: οι «Καλοκαιρινές Νύχτες» με τον Τιμοτέ Σαλαμέ & βραβευμένες ταινίες του ευρωπαϊκού κινηματογράφου κάνουν πρεμιέρα

    Ο υποψήφιος για OSCAR Τιμοτέ Σαλαμέ (Call Me by Your Name, Lady Bird) πρωταγωνιστεί στην ταινία Καλοκαιρινές Νύχτες (Hot Summer Nights), υποδυόμενος έναν νεαρό στη δεκαετία του ’80, που βιώνει μια περιπετειώδη ενηλικίωση σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Μασαχουσέτης, πουλώντας ναρκωτικά στις τοπικές συμμορίες και περνώντας τον χρόνο του σε ξέφρενα πάρτι (Παρασκευή 24/5, 22.00).

    Επίσης, η βραβευμένη σε διεθνή φεστιβάλ νορβηγική παραγωγή Τι θα Πει ο Κόσμος (What Will People Say) παρουσιάζει ένα κοινωνικό σκάνδαλο που δημιουργείται ανάμεσα σε μία οικογένεια από το Πακιστάν, όταν αποκαλύπτεται η ερωτική σχέση της 16χρονης κόρης (Τετάρτη 22/5, 22.00, ζώνη Ladies First).

    Οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν επίσης, σε Α’ προβολή στο COSMOTE CINEMA 2HD την ταινία Nobody’s Fool με την Τίφανι Χάντις (Girls Trip) (Σάββατο 18/5, 22.00), αλλά και τη Ρόουζ Λέσλι (The Good Fight, Game of Thrones) να πρωταγωνιστεί στη δραμεντί Sticky Notes, υποδυόμενη μια χορεύτρια που επιστρέφει στη γενέτειρά της, για να φροντίσει τον πατέρα της που έχει διαγνωστεί με καρκίνο (Παρασκευή 17/5, 22.00)

    Στο κανάλι συνεχίζεται επίσης το αφιέρωμα στον κωμικό Έντι Μέρφι με την ταινία Ακόμα 48 Ώρες (Another 48 Hrs)(Τρίτη 21/5, 22.00).

    Στο κανάλι του ελληνικού κινηματογράφου, COSMOTE CINEMA 3 συνεχίζεται το αφιέρωμα στην Κάκια Αναλυτή μέσα από την ταινία του Γιάννη Δαλιανίδη, Λαός και Κολωνάκι (Δευτέρα 20/5, 22.00).

    Στην on demand υπηρεσία της COSMOTE TV, Movies Club, οι συνδρομητές θα έχουν στη διάθεσή τους προς ενοικίαση από την Τετάρτη 22/5την ταινία Θα Μπορούσες Ποτέ να με Συγχωρέσεις; (Can You Ever Forgive Me?), η οποία χάρισε στη Μελίσα ΜακΚάρθι τη δεύτερη υποψηφιότητά της για OSCAR, ενώ στη φετινή τελετή απονομής διεκδίκησε ακόμα δύο βραβεία στις κατηγορίες Β’ Ανδρικού Ρόλου (Ρίτσαρντ Ε. Γκραντ) και Καλύτερου Διασκευασμένου Σεναρίου.

    Can you Ever Forgive Me

    Τέλος, στo VILLAGE CINEMA, ξεχωρίζει την Παρασκευή 17/5 η δραματική ταινία Το Μέλλον (Things to Come), με επίκεντρο μία καθηγήτρια που αποφασίζει να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή της, ύστερα από μία σοκαριστική αποκάλυψη (21.00).



    ΣΧΟΛΙΑ