• Δελτία Τύπου

    Πλούσιο και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV (video)

    • NewsRoom


    Στο ποδόσφαιρο, θα έχουμε την ευκαιρία να «συνδεθούμε» με την Bundesliga και να παρακολουθήσουμε το Αμβούργο-Λειψία (Παρασκευή 8/9, 21.30, COSMOTE SPORT 1HD), την εκτός έδρας υποχρέωση της Ντόρτμουντ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου απέναντι στη Φράιμπουργκ (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 3HD), αλλά και αυτή της Άουγκσμπουργκ των Κώστα Σταφυλίδη και Γιάννη Γκέλιου απέναντι στην Κολονία (Σάββατο 9/9, 16.30, COSMOTE SPORT 6HD).

    Στην LaLiga Santander, θα βρεθούμε στο “Μπερναμπέου” για τον αγώνα της πρωταθλήτριας Ευρώπης, Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λεβάντε (Σάββατο 9/9, 14.00, COSMOTE SPORT 2HD), ενώ την ίδια ημέρα, στις 21.45, θα «βρεθούμε» στο “Καμπ Νου”, όπου η Μπαρτσελόνα θα υποδεχθεί την Εσπανιόλ, (COSMOTE SPORT 2HD). Το Μάλαγα-Λας Πάλμας είναι το ματς που θα ολοκληρώσει την 3η ημέρα της LaLiga Santander, τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00 (COSMOTE SPORT 2HD),

    Στην Premier League, τα βλέμματα στρέφονται στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Λίβερπουλ, που θα συναντηθούν στο Etihad Stadium, το Σάββατο 9/9, στις 14.30 (COSMOTE SPORT 1HD). Στις 17.00, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο COSMOTE SPORT 1HD, τη συνάντηση των δυο τελευταίων πρωταθλητών Αγγλίας (Λέστερ-Τσέλσι).

    Στα κινηματογραφικά, δεν χάνουμε τις νέες πρεμιέρες που έρχονται αποκλειστικά στο COSMOTE CINEMA 4HD. Το αστυνομικό δράμα Tin Star με τον υποψήφιο για OSCAR® Τιμ Ροθ και την υποψήφια για Emmy®, Κριστίνα Χέντριξ έρχεται λίγες ώρες μετά την πρεμιέρα του στην Μ. Βρετανία (Παρασκευή 8/9, 22.00), ενώ το Σάββατο 9/9 στις 23.00, δεν χάνουμε τη δραματική μίνι σειρά του BBC, Paula. Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει ακόμα η πρεμιέρα του 2ου κύκλου της σειράς Victoria, βασισμένη σε αληθινά γεγονότα από τη ζωή της βασίλισσας Βικτόρια, που θεωρείται μέχρι σήμερα, σύμβολο της μοναρχίας για τους Βρετανούς (Κυριακή 10/9, 22.00).

    Στο COSMOTE CINEMA 1HD, παρακολουθούμε το δράμα γαλλικής παραγωγής της Στέφανι Ντι Τζιούστο Η Χορεύτρια (The Dancer) (Πέμπτη 7/9, 21.00, ζώνη Red Carpet Premieres), το animation της NBC Universal, Μπάτε Σκύλοι Αλέστε (The Secret Life of Pets) (Σάββατο 9/9, 21.00, ζώνη Family, σε μεταγλώττιση) και το υποψήφιο για 2 OSCAR, blockbuster της Disney Rogue One: A Star Wars Story, (Κυριακή 10/9, 21.00, ζώνη blockbuster) –όλα σε Α’ Προβολή.


    Στο COSMOTE CINEMA 2HD, οι συνδρομητές, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το συναρπαστικό αφιέρωμα στις ταινίες της Marvel, που ξεκινά την Τρίτη 5/9, στις 22.00, με το Εκδικητές: Η Εποχή του Ultron (Avengers: Age of Ultron). Τη Δευτέρα 11/9, στις 22.00, παρακολουθούμε την πρεμιέρα της δραματικής ταινίας Αγάπη Χωρίς Όρια (Freeheld), με τις Τζούλιαν Μουρ και Έλεν Πέιτζ.


    Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv

    Ακολουθούν τα τρέιλερ:

    Tin Star – Νέα Σειρά

    Rogue One – A Star Wars Story



    ΣΧΟΛΙΑ