• Δελτία Τύπου

    Νέο μοντέλο franchise από την ΑΒ Βασιλόπουλος


    Η ΑΒ Βασιλόπουλος, που εδώ και 79 χρόνια δραστηριοποιείται δυναμικά στο ελληνικό λιανεμπόριο, ανακοίνωσε τη νέα καινοτόμο επιχειρηματική λύση «Το δικό σου» AB Shop Go, η οποία αλλάζει τα δεδομένα στο εγχώριο franchise. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη του ηγετικού της ρόλου, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει πνοή στο ελληνικό επιχειρείν, ενσωματώνοντας πρωτοποριακές λύσεις που δίνουν διέξοδο σε κάθε νέο επιχειρηματία, ενισχύοντας στην πράξη την ελληνική οικονομία.

    Το νέο επιχειρηματικό μοντέλο franchise – μοντέλο δικαιόχρησης που προτείνει η εταιρεία αποτελεί εξέλιξη του ήδη δοκιμασμένου και επιτυχημένου μοντέλου της AB Shop Go. H εταιρεία, με στόχο να στηρίξει στην πράξη την ελληνική επιχειρηματικότητα, καινοτομεί με το νέο αυτό επιχειρηματικό σχήμα, προσφέροντας έως το 80% της αρχικής επένδυσης σε κάθε επιχειρηματία που επιθυμεί να λειτουργήσει το δικό του ΑΒ Shop Go. Το πρόγραμμα ξεκινά από την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Θεσσαλονίκη, ενώ στόχος της εταιρείας είναι να επεκταθεί σε ακόμα περισσότερες περιοχές σε όλη την Ελλάδα, δίνοντας ανάσα στην αγορά των τοπικών κοινωνιών.

    Ο κ. Λεωνίδας Βρεττάκος, COO της ΑΒ Βασιλόπουλος, ανέφερε μεταξύ άλλων στο χαιρετισμό του: «Στην ΑΒ Βασιλόπουλος υποστηρίζουμε έμπρακτα ότι μέσα από καινοτόμα επιχειρηματικά μοντέλα, μπορεί να ενισχυθεί το ελληνικό επιχειρείν και να σμιλευτεί η επιχειρηματικότητα του αύριο. Κάθε μέρα κάνουμε σταθερά βήματα σε αυτή την κατεύθυνση, ώστε μέσα από επιχειρηματικά σχήματα που παρέχουν ασφάλεια και σταθερότητα, να προσφέρουμε διεξόδους σε κάθε νέο ή έμπειρο επιχειρηματία, δημιουργώντας κίνητρα για το νέο ξεκίνημα

    Η πρώτη παρουσίαση του νέου μοντέλου franchise ΑΒ Shop & Go «Το δικό σου», πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6 Μαρτίου από στελέχη της διοίκησης της εταιρείας, ενώ το μοντέλο θα παρουσιαστεί και στην Έκθεση ΚΕΜ Franchise & Business Opportunity, στο περίπτερο της ΑΒ Βασιλόπουλος. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα δύο καινοτόμα σχήματα franchise της ΑΒ Βασιλόπουλος, για το ανανεωμένο AB Shop Go καθώς και για το AB Food Market, από εξειδικευμένους εκπροσώπους της εταιρείας.

    Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πιστή στις προοπτικές της Ελλάδας, κάνει πράξη τη δέσμευσή της να προσφέρει το καλύτερο σε κάθε γωνιά της χώρας. Σε αυτή την κατεύθυνση, με τη δημιουργικότητα που διαπνέει κάθε στρατηγική της επιλογή, στηρίζει δυναμικά την ελληνική επιχειρηματικότητα, τονώνει την απασχόληση και ενισχύει έμπρακτα την κοινωνία.



    ΣΧΟΛΙΑ