• Δελτία Τύπου

    Νέο ΔΕΛΤΑ Milcafe, μοναδικό στραγγιστό γιαούρτι με καφέ!

    • NewsRoom


    Η ΔΕΛΤΑ καινοτομεί για μια ακόμη φορά και μας παρουσιάσει το νέο της προϊόν, ένα νέο λαχταριστό στραγγιστό γιαούρτι με καφέ, πλούσιο σε πρωτεΐνη και 0% λιπαρά! H αγαπημένη μας γεύση, ο καφές, τώρα πλαισιώνει το γιαούρτι και δημιουργούν μαζί μία ακαταμάχητη πρόταση, δροσερή και ανάλαφρη, απολαυστική και ισορροπημένα γλυκιά, με όλα τα οφέλη του γιαουρτιού, που θα μας κατακτήσει! Το νέο ΔΕΛΤΑ Milcafe είναι ο απόλυτος συνδυασμός αρωματικού καφέ με τη γεμάτη γεύση και υφή του στραγγιστού, ιδανικός για κάθε στιγμή της ημέρας.

    delta

    Το νέο ΔΕΛΤΑ Milcafe, αποτελεί το νέο προϊόν της μεγάλης γαλακτοβιομηχανίας που προσφέρει ένα αρωματικό καφέ τον οποίο μπορείς να απολαύσεις ακόμη και με το κουτάλι.

    Η ΔΕΛΤΑ ιδρύθηκε το 1952 και σήμερα κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς και στο σύνολο των κατηγοριών που δραστηριοποιείται. Ανάμεσα στα προϊόντα που παράγει η εταιρεία, περιλαμβάνονται το γάλα, γιαούρτι, τυροκομικά προϊόντα, χυμοί, παγωμένο τσάι, κ.α. Η ΔΕΛΤΑ είναι θυγατρική της Vivartia, μέλος του Ομίλου Marfin Investment.

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/k-konstantakopoulos-kinisi-pou-ekane-tin-jp-morgan-na-ipoklithi-ke-na-anavathmisi-ti-metochi-tis-costamare/64980

     

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/giannis-koustas-diakopes-ti-dimitra-se-epta-simia-tis-mesogiou-ligo-prin-ton-arravona-25-foto/64944

     



    ΣΧΟΛΙΑ