• Δελτία Τύπου

    Νέα σειρά Milko Protein από τη ΔΕΛΤΑ

    • NewsRoom


    Προσέχεις το σώμα σου και τη διατροφή σου, ενώ παράλληλα δεν κάνεις συμβιβασμούς στη γεύση;

    Το MILKO συνεχίζει δυναμικά να καινοτομεί, λανσάροντας μια νέα σειρά με 2 κωδικούς, το MILKO PROTEIN Choco & το MILKO PROTEIN Dark Choco με 26g Πρωτεΐνης!  

    H συγκεκριμένη σειρά απευθύνεται σε εσένα που χρειάζεσαι έξτρα ενέργεια στην καθημερινότητά σου, καθώς κάθε μπουκάλι έχει την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης που μπορεί να τονώσει τους μυς σου. Έτσι τώρα μπορείς να απολαμβάνεις την αγαπημένη σου σοκολατένια γεύση, ως μέρος της ισορροπημένης διατροφής και του υγιούς τρόπου ζωής που θέλεις να ακολουθείς.

    Μόνο μια συσκευασία MILKO PROTEIN αρκεί για να παραμείνεις σε φόρμα, μετά από σωματική άσκηση ή οποιαδήποτε άλλη στιγμή της ημέρας σου. Ποια είναι λοιπόν τα χαρακτηριστικά των 2 νέων κωδικών MILKO PROTEIN;

    • Το MILKO PROTEIN Choco περιέχει 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, την αγαπημένη σοκολατένια γεύση MILKO και 50% λιγότερη ζάχαρη σε σχέση με τα ροφήματα γάλακτος με κακάο.
    • Το MILKO PROTEIN Dark Choco περιέχει 26g πρωτεΐνης ανά συσκευασία, ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ και 0% προσθήκη ζάχαρης.

    Το επίσημο λανσάρισμα της νέας σειράς θα πραγματοποιηθεί την περίοδο διεξαγωγής του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ, στο οποίο φέτος συμμετέχει και ο απόλυτος Αmbassador του MILKO Γιάννης Αντετοκούνμπο.

    Κρατώντας την αγαπημένη σου γεύση MILKO Protein,

    ΟΛΗ Η ΔΥΝΑΜΗ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.



    ΣΧΟΛΙΑ