• Δελτία Τύπου

    Nέα σειρά ΔΕΛΤΑ Vitaline & Vitaline Go Nuts & Grains: Καθημερινή φροντίδα του εαυτού μας!

    • NewsRoom


    Η ΔΕΛΤΑ, παρακολουθώντας τις διεθνείς διατροφικές τάσεις, αλλά και κατανοώντας την ανάγκη των καταναλωτών για καινοτόμα προϊόντα που προσφέρουν καλύτερη και πιο ισορροπημένη διατροφή, μας επανασυστήνει τη μάρκα Vitaline.

    Το νέο ΔΕΛΤΑ Vitaline έρχεται τώρα να απαντήσει στις σημαντικότερες διατροφικές τάσεις για το 2019, με προτάσεις που περιέχουν λίγα σάκχαρα και φυσικά γλυκαντικά από το φυτό stevia, πλούσιες σε πρωτεΐνη, με έναν συνδυασμό βιταμινών Β που χαρίζει αντιοξειδωτική δράση και βοηθά τον μεταβολισμό, χωρίς λιπαρά και όλα αυτά με μία άκρως απολαυστική γεύση. Αποτελεί επομένως έναν διατροφικό σύμμαχο για ισορροπημένη διατροφή, καθώς συνδυάζει μοναδικά γευστική απόλαυση με θρεπτικότητα!

    Όλα αυτά πλαισιώνονται από τη νέα σύγχρονη και ανανεωμένη εικόνα του, με μοντέρνο λογότυπο και κυρίαρχο το μωβ χρώμα, σε νέο premium κύπελλο. Η σειρά των φρούτων εμπλουτίζεται και με τη νέα εξωτική γεύση Mango, Πορτοκάλι & Chia!

    Παράλληλα, το Vitaline παρουσιάζει και την καινοτόμο σειρά Vitaline Go Nuts & Grains, που συνδυάζει απολαυστικά όλα τα οφέλη των δημητριακών και της βρώμης, τη γεύση και τα καλά των καρπών αμυγδάλου & φουντουκιού, με τις μοναδικές ιδιότητες γευστικών Superfoods! Είναι ιδανική για μία γευστική επανεκκίνηση του οργανισμού μας κατά τη διάρκεια της ημέρας! H σειρά συστήνεται με 3 μοναδικές γεύσεις: Κορινθιακή Σταφίδα–Αμύγδαλο-Φουντούκι & Δημητριακά, Αλόη-Αμύγδαλο-Chia & Δημητριακά, Πράσινο Τσάι Matcha-Πράσινο μήλο–Αμύγδαλο-Φουντούκι & Δημητριακά.

    Vitaline. O πιο απολαυστικός τρόπος να φροντίζουμε τον εαυτό μας!



    ΣΧΟΛΙΑ