ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εγκρίθηκε το πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών της Motor Oil όπως ανακοινώθηκε στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της 6ης Ιουνίου 2018.
Ειδικότερα, η Συνέλευση ενέκρινε την αγορά μέχρι 5.000.000 μετοχών της Εταιρείας με ανώτατη τιμή τα 18 Ευρώ/μετοχή, κατώτατη τιμή τα 8 Ευρώ/μετοχή, και διάρκεια του προγράμματος το διάστημα από 18 Ιουνίου 2018 μέχρι και 29 Μαΐου 2020.
Οι αγορές μετοχών θα πραγματοποιηθούν μέσω του Μέλους του Χρηματιστηρίου Αθηνών ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΕΠΕΥ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.