ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προσφορά 20 νοσοκομειακών κλινών με προδιαγραφές για Μονάδες Εντατικής Θεραπείας προχωρεί η εταιρεία ΜΕΓΑ, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
Όπως σημειώνει, «με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Κοινωνία, η ελληνική εταιρεία ΜΕΓΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΥΓΙΕΙΝΗΣ Α.Ε συμβάλλει με όλους τους τρόπους που δύναται στην αντιμετώπιση της σοβαρής απειλής της Υγείας, λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και στη χώρα μας.
Η εταιρεία, παραγωγός των αντιβακτηριδιακών μαντηλιών Wet Hankies και ΜΕΓΑ, προχωρά στη δωρεά 20 νοσοκομειακών κλινών, σχεδιασμένων με ειδικές προδιαγραφές για ΜΕΘ, προς το Υπουργείο Υγείας.
Οι νοσοκομειακές κλίνες θα παραδοθούν εντός ολίγων ημερών στο Υπουργείο, προκειμένου να εξοπλίσουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας των νοσοκομείων».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ανδρουλάκης από Στρασβούργο: Η εθνική ασφάλεια έγινε έρμαιο παιχνιδιών εξουσίας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ ετοιμάζει νέες εμπορικές έρευνες για την προώθηση δασμών
- Ξανά στο κόκκινο οι ευρωαγορές – Βουτιά -1,37% για τον DAX
- Ολόκληρη η επιστολή Πιερρακάκη στον Αντόνιο Κόστα – Ποιες είναι οι προτεραιότητες του Eurogroup για το επόμενο διάστημα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.