• Δελτία Τύπου

    MediaMarkt: Δωρεάν παράδοση των click away παραγγελιών

    • NewsRoom


    Η MediaMarkt, μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσαν οι Αρμόδιες Αρχές και η Πολιτεία για τον περιορισμό της πανδημίας και πάντα με σεβασμό στους καταναλωτές, ενημερώνει τους πελάτες της που έχουν πραγματοποιήσει παραγγελίες με click away, ότι μπορούν να παραλάβουν τα είδη που έχουν επιλέξει στη διεύθυνση που επιθυμούν. Η παράδοση θα γίνει δωρεάν και χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση.

    Η MediaMarkt, εφαρμόζοντας τα προληπτικά μέτρα κατά του Covid-19 και παρά τους αστάθμητους παράγοντες και τις νέες προκλήσεις με τις οποίες μας φέρνει όλους καθημερινά αντιμέτωπους η πανδημία, βρίσκει διαρκώς τρόπους να απαντά στις ανάγκες που προκύπτουν και είναι συνεχώς στο πλευρό των πελατών της. Τοποθετώντας στο κέντρο όλους εκείνους που εμπιστεύονται το δίκτυό της, η εταιρεία προσαρμόζεται στην κάθε νέα μέρα με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτησή τους σε όλη την Ελλάδα.

    Ήδη η ομάδα της MediaMarkt έχει ξεκινήσει να έρχεται σε επικοινωνία, με κάθε πελάτη ξεχωριστά ώστε να προγραμματιστούν οι παραδόσεις των click away παραγγελιών. Για όσους πελάτες δεν επιλέξουν την παράδοση στον χώρο τους, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα να παραλάβουν τα προϊόντα από το κατάστημα της επιλογής τους, όταν ανοίξουν ξανά τα καταστήματα, βάσει πάντα των αποφάσεων της Πολιτείας.

    ​Σε μια εποχή που καθημερινά το τοπίο αλλάζει συνεχώς, η MediaMarkt με ευθύνη και σεβασμό προς τη Δημόσια Υγεία τηρεί απαρέγκλιτα όλα τα μέτρα, βρίσκοντας νέους τρόπους για την καλύτερη εξυπηρέτηση των καταναλωτών. Η ομάδα της MediaMarkt είναι εδώ μέσω του τηλεφωνικού κέντρου 2112117700 για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία ή παραγγελία, ενώ στο mediamarkt.gr μπορείτε να ανακαλύψετε τον μοναδικό κόσμο τις MediaMarkt στις πιο smart χαμηλές τιμές.

    Δείτε επίσης:

    Το Public παραδίδει δωρεάν τις παραγγελίες που έγιναν με click away

    Σταμπουλίδης: Τη Δευτέρα θα ξαναλειτουργήσει το click away

    Ψηφιακά και η κάρτα στάθμευσης μονίμων κατοίκων του δήμου Αθηναίων



    ΣΧΟΛΙΑ