• Δελτία Τύπου

    Με COSMOTE Fiber ο ευρωπαϊκός τελικός του μεγαλύτερου eSports event παγκοσμίως, League of Legends.

    • NewsRoom


    Με COSMOTE Fiber «έτρεξε» ο ευρωπαϊκός τελικός του μεγαλύτερου eSports event παγκοσμίως, League of Legends.

    – Η απόλυτη εμπειρία online gaming με απίστευτες ταχύτητες Internet που έφτασαν τα 10 Gbps
    – Απρόσκοπτο live streaming για πάνω από 500.000 θεατές

    Τον ευρωπαϊκό τελικό του μεγαλύτερου eSports event παγκοσμίως, League of Legends, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, στήριξε η COSMOTE ως Network Provider.

    Η COSMOTE παρείχε όλη την τεχνολογική υποδομή, την απαραίτητη διασύνδεση για τη μετάδοση μέσω live streaming σε όλο τον κόσμο και εγγυημένες υπερ-υψηλές ταχύτητες Internet μέσα από το COSMOTE Fiber, το μεγαλύτερο δίκτυο οπτικών ινών στην Ελλάδα.

    Με τις ταχύτητες να φτάνουν τα 10 Gbps και με σχεδόν μηδενικό latency, το COSMOTE Fiber εξασφάλισε μία μοναδική, απρόσκοπτη εμπειρία gaming τόσο για τους παίκτες όσο και για τους χιλιάδες θεατές. Δείτε την συναρπαστική εμπειρία gaming, εδώ.

    Ο μεγάλος ευρωπαϊκός τελικός του League of Legends πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο «Νίκος Γκάλης» στην Αθήνα, με διοργανωτή την Riot Games. Περισσότεροι από 10.000 επισκέπτες απ’ όλον τον κόσμο, gamers, cosplayers και οι παίκτες των τριών κορυφαίων ομάδων του League of Legends, που είχαν προκριθεί στη διοργάνωση, έζησαν από κοντά τους συναρπαστικούς θερινούς τελικούς (LEC Summer Finals), με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο,
    ενώ περισσότεροι από 500.000 θεατές παγκοσμίως παρακολούθησαν τους αγώνες μέσω του live video streaming. Νικήτρια αναδείχθηκε η ομάδα των Ισπανών G2, η οποία κέρδισε το ποσό των 80.000 ευρώ και αυτόματη πρόκριση στους τελικούς του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος.

     



    ΣΧΟΛΙΑ