• Δελτία Τύπου

    Ημέρα της Μητέρας: Η METRO γιορτάζει τις 7.118 εργαζόμενες γυναίκες

    Πρωτοβουλία «Ανθοδέσμη Αγάπης» από τη METRO

    Πρωτοβουλία «Ανθοδέσμη Αγάπης»


    Η METRO προσφέρει σε όλες μία «Ανθοδέσμη Αγάπης» στηρίζοντας την ομώνυμη πρωτοβουλία της «Μέριμνας».

    Στη METRO, στα καταστήματα My market & τα METRO Cash & Carry, στα κέντρα διανομής και στα κεντρικά γραφεία, εργάζονται 7.118 γυναίκες. Με αφορμή την Ημέρα της Μητέρας και ως ένδειξη σεβασμού προς όλες τις γυναίκες που κάθε μέρα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους στους πολλαπλούς τους ρόλους, η εταιρεία προχωρά σε μία ενέργεια υψηλού συμβολισμού.

    Συγκεκριμένα, στηρίζει τη μη κερδοσκοπική οργάνωση «Μέριμνα» και δωρίζει 1€ για κάθε γυναίκα εργαζόμενη, στην πρωτοβουλία «Ανθοδέσμη Αγάπης», συγκεντρώνοντας το ποσό των 7.118€.

    Μέσω της δράσης αυτής θα χρηματοδοτηθεί η στήριξη παιδιών και εφήβων που πενθούν την απώλεια της μητέρας τους. Με την κατάλληλη ψυχολογική στήριξη, που παρέχει η Μέριμνα, τα παιδιά αναπτύσσουν νέα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούν το πένθος τους.

    Η ενέργεια αυτή είναι αφιερωμένη στις γυναίκες! Σε κάθε μητέρα, σε κάθε γυναίκα που προσπαθεί να γίνει μητέρα, σε κάθε γυναίκα που έχει το κατοικίδιό της «σαν παιδί της». Σε κάθε δυναμική, υπέροχη, αξιοθαύμαστη γυναίκα της METRO. Μιας εταιρείας που βάζει στο επίκεντρο τον άνθρωπο και ακολουθεί με συνέπεια τις αρχές της ισότητας και της συμπερίληψης.

    Μοιραστείτε κι εσείς την Ανθοδέσμη Αγάπης από αυτό τον σύνδεσμο!

    Διαβάστε επίσης:

    METRO: Τρία χρόνια πολύτιμου έργου για το Τμήμα Εργασιακών Σχέσεων



    ΣΧΟΛΙΑ