• Δελτία Τύπου

    Η συνέπεια στην πληρωμή του στεγαστικού σου δανείου τώρα ανταμείβεται!

    • NewsRoom


    Μια προσπάθεια είναι πάντα σημαντική, είτε τελικά πετύχουμε αυτό που θέλουμε είτε όχι, γιατί πάντα κάτι μαθαίνουμε. Και είναι εξίσου σημαντικό και σπάνιο να υπάρχουν άνθρωποι που αναγνωρίζουν την προσπάθεια και τον κόπο μας. Γι’ αυτό η ανταμοιβή, με όποιο τρόπο κι αν έρχεται, πάντοτε μας ευχαριστεί. Πόσο μάλλον, όταν δεν το περιμένουμε!

    Για παράδειγμα; Κανείς δεν περιμένει να τον ανταμείψει κάποιος για το στεγαστικό του δάνειο. Και όμως, για πρώτη φορά, μια τράπεζα, η Εθνική, ανακοίνωσε Πρόγραμμα Ανταμοιβής, σχεδιασμένο για τους συνεπείς δανειολήπτες στεγαστικών δανείων. Αποδεικνύει έτσι, ότι ένα στεγαστικό δάνειο μπορεί να μας ανταμείψει, φτάνει εμείς να είμαστε συνεπείς στην εξυπηρέτησή του και ότι μία Τράπεζα μπορεί να στέκεται δίπλα μας, με τον πιο απρόσμενο τρόπο.

    Μπορεί μια επιβράβευση να μην την αντιληφθούμε μέσα στους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ως δανειολήπτες όμως που κατορθώσαμε, ειδικά τα δύσκολα αυτά χρόνια, να είμαστε συνεπείς στις τουλάχιστον από 5ετίας οφειλές μας, μια τέτοια ανταμοιβή, δηλαδή επιστροφή του 5% του συνόλου των τόκων όλης της χρονιάς, μας αρέσει.

    Εκτός από την επιστροφή του 5% επί του συνόλου των τόκων της χρονιάς, απολαμβάνουμε 2%  όφελος στις καθημερινές μας συναλλαγές με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για τις αγορές μας στα super market Σκλαβενίτης και στα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ, μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more. Τέλος, με την εμπρόθεσμη πληρωμή της μηνιαίας δόσης του στεγαστικού μας δανείου, κερδίζουμε επιπλέον go4more πόντους, που μπορούμε να εξαργυρώσουμε σε πάνω από 6.800 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα.

    Με τον τρόπο αυτό, αναγνωρίζονται έμπρακτα οι θυσίες που κάναμε για να ανταποκριθούμε στις δανειακές μας υποχρεώσεις μέσα σε τόσο δύσκολες οικονομικές συγκυρίες.



    ΣΧΟΛΙΑ