• Δελτία Τύπου

    Η Novibet ο νέος Μεγάλος Χορηγός του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ


    Η Novibet και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ανακοινώνουν την έναρξη της χορηγικής συνεργασίας τους, με την Novibet να αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια.

    Η Novibet και ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα είναι συνοδοιπόροι στην πορεία του Συλλόγου για τις επόμενες δύο σεζόν, ενώ η συνεργασία των δύο μελών θα περιλαμβάνει και την υλοποίηση δράσεων κοινωνικής προσφοράς, με στόχο την υποστήριξη της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου.

    Κοινό όραμα αποτελεί η διαμόρφωση των κατάλληλων συνθηκών που θα εξασφαλίσουν την επιτυχία της ομάδας και υψηλές διακρίσεις στις διοργανώσεις που λαμβάνει μέρος.

    Ο Παναγιώτης Χριστοβασίλης, Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, δήλωσε σχετικά:

    «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να να ανακοινώσουμε τη συμφωνία της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα με τη Novibet, που θα είναι ο μεγάλος μας χορηγός για τα επόμενα δύο χρόνια.

    Ο ΠΑΣ Γιάννινα τα τελευταία χρόνια έχει εδραιωθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο με την εξαιρετική του πορεία και στόχος του είναι να συνεχίσει να έχει ακόμα πιο πρωταγωνιστικό ρόλο.

    Στην προσπάθεια αυτή θα έχει αρωγό μία κορυφαία εταιρεία στο τομέα του αθλητικού στοιχήματος. Η Novibet έχει συνδέσει το όνομα της με την έντονη κοινωνική της δράση, κάτι που πρεσβεύει και ο ΠΑΣ Γιάννινα.

    Για τον λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που από σήμερα ΠΑΣ Γιάννινα και Novibet ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία που δεν θα αφορά αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι. Από κοινού θα σχεδιάσουμε μια σειρά δράσεων που θα αναδείξουν τον κοινωνικό χαρακτήρα των δύο εταιρειών.

    Καλωσορίζουμε με χαρά τη Novibet στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα με την ελπίδα η συνεργασία αυτή να αποτελέσει την απαρχή για πολλές και σημαντικές επιτυχίες».

    Ο Χριστόφορος Μποζατζίδης, Chief Marketing Officer της Novibet δήλωσε ότι:

    «Όλοι στη Novibet είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την έναρξη της χορηγικής μας συνεργασίας με έναν ιστορικό σύλλογο, όπως ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

    Όταν ο ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ πρωτοσυστήθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο το 1966, η ομάδα καλέστηκε να αποδείξει την αξία της κάτω από δύσκολες και απαιτητικές συνθήκες.

    Με την ασυναγώνιστη προσήλωση του, ο Σύλλογος κατάφερε να συγκεντρώσει μέσα σε λίγα χρόνια τον καθολικό θαυμασμό του ελληνικού ποδοσφαιρικού κόσμου, όπου του απέδωσε το τιμητικό προσωνύμιο «Άγιαξ της Ηπείρου».

    Μετά από χρόνια, οι ηρωικές προσπάθειες του ΠΑΣ καρποφόρησαν και πλέον το ποδόσφαιρο της Ηπείρου βρήκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την άξια εκπροσώπηση του, γεγονός το οποίο μας κάνει ιδιαίτερα περήφανους που εντασσόμαστε στη οικογένεια αυτό του συλλόγου.

    Ευελπιστούμε ότι η έναρξη της σεζόν 2023-24, θα σηματοδοτήσει την αρχή για μια διετία γεμάτη αξέχαστες ποδοσφαιρικές στιγμές, ανάλογες με αυτές που μας έχει προσφέρει η εξαιρετική ομάδα της δεκαετίας του 1970.

    Η έναρξη αυτής της χορηγικής συνεργασίας έρχεται μαζί με υψηλές προσδοκίες, καθώς κοινός παρονομαστής μας, είναι η αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου, με στόχο την είσοδο του στα playoffs.

    Στο επίκεντρο της συνεργασίας μας θα βρίσκεται η ανάδειξη των αξιών του ‘ευ αγωνίζεσθαι’ καθώς και η προσέλκυση περισσότερων νέων στο άθλημα.

    Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι για εμάς αποτελεί ευθύνη η υλοποίηση ενός αποτελεσματικού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς με στοχευμένες δράσεις για την ενίσχυση της ευρύτερης περιοχής της Ηπείρου».

    Η Novibet και η ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, μοιράζονται το ίδιο πάθος για την κορυφή και για τα επόμενα δύο χρόνια θα συμπορεύονται ώστε να επιτύχουν την αγωνιστική πρόοδο του συλλόγου.

    Με την έναρξη αυτής της συνεργασίας, και τα δυο μέλη αναμένουν τους ιστορικά πιστούς φίλους της ομάδας να σταθούν διπλά τους σε αυτό το ελπιδοφόρο αθλητικό ταξίδι.

    Διαβάστε επίσης:

    Βουλή: Αίρεται η ασυλία της Ρένας Δούρου

    MINOAN LINES: Νέα Καλοκαιρινή Προσφορά- 20% έκπτωση για τις Κυκλάδες

    Η Sunlight Group αποκτά το 100% της Triathlon Holding



    ΣΧΟΛΙΑ