• Δελτία Τύπου

    Η κίνηση της Blue Star Ferries για την διατήρηση της φήμης της

    • NewsRoom


    Μια ευχάριστη έκπληξη περιμένει το επιβατικό κοινό των Bue Star Ferries φέτος το καλοκαίρι. Η κορυφαία ελληνική ακτοπλοϊκή εταιρεία δίνει την ευκαιρία στους ταξιδιώτες που θα επιλέξουν να επισκεφτούν τα νησιά της Λέσβου, Χίου, Λέρου και Κω να το κάνουν πληρώνοντας 30% εισιτήριο από την αρχική του τιμή.

    Συγκεκριμένα, η Blue Star Ferries, μέλος της Attica Group, προσπαθεί να στηρίξει έμπρακτα την αναστροφή του αρνητικού κλίματος που δημιουργήθηκε, λόγω της προσφυγικής κρίσης, σε συνεργασία με τις δημοτικές αρχές και τις τοπικές ενώσεις ξενοδόχων, προσφέρει έκπτωση της τάξεως του 30% σε όλα τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των επιβατών, που θα επιλέξουν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές απομακρυσμένα ελληνικά νησιά Λέσβο, Χίο, Λέρο και Κω.

    Μάλιστα, η συγκεκριμένη παροχή, αφορά σε όλες τις κατηγορίες επιβατικών εισιτηρίων, Ι.Χ. αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών, με την προϋπόθεση οι ενδιαφερόμενοι να προσκομίζουν στα κατά τόπους συνεργαζόμενα πρακτορεία αποδεικτικό, το οποίο να επιβεβαιώνει τουλάχιστον 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο ή ενοικιαζόμενο κατάλυμα σε κάποιον από τους συγκεκριμένους προορισμούς.

    Η ενέργεια αυτή στοχεύει τόσο στην υποστήριξη των νησιών τα οποία υποδέχτηκαν και φιλοξένησαν πλήθος προσφύγων για μεγάλο χρονικό διάστημα όσο και στην ενίσχυση της τουριστικής τους κίνησης.

    Με τον τρόπο αυτό, Blue Star Ferries στέκεται για ακόμη μια φορά, αρωγός στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η νησιώτικη Ελλάδα. Η συμβολική αλλά και ουσιαστική πρωτοβουλία της, αποδεικνύει για πολλοστή φορά πως η Ακτοπλοΐα αποτελεί βαρόμετρο για την ανάπτυξη της νησιώτικης Ελλάδας, την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος, με αποτέλεσμα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των κατοίκων της.

    Ο Όμιλος Attica, μέλος του Ομίλου Marfin Investment Group (MIG), δραστηριοποιείται στον κλάδο της επιβατηγού ναυτιλίας στην Αδριατική θάλασσα και στις Ελληνικές Ακτοπλοϊκές γραμμές (Κυκλάδες, Δωδεκάνησα, Νησιά Β.Α. Αιγαίου και Κρήτη).

    Η ίδια διαθέτει έναν από τους σημαντικότερους και νεότερους επιβατηγούς στόλους τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη, αφού κατέχει 13 επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει υπηρεσίες μεταφοράς υψηλού επιπέδου για επιβάτες, φορτηγά και Ι.Χ οχήματα.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/mili-louli-ke-evrofarma-o-marinopoulos-mas-chrostai-11-ekat-evro/57517



    ΣΧΟΛΙΑ