ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΙΚΕΑ, μέλος του Ομίλου FOURLIS, στηρίζει τον Οργανισμό Make A Wish-Κάνε Μία Ευχή Ελλάδος, συμβάλλοντας στην πραγματοποίηση ευχών παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες.
Στο πλαίσιο αυτό, το 2018 η ΙΚΕΑ προχώρησε στην δωρεάν διάθεση υλικών και επίπλων από τα καταστήματά της, προκειμένου 21 παιδιά που ευχήθηκαν να αποκτήσουν το δωμάτιο των ονείρων τους να δουν την ευχή τους να πραγματοποιείται.
Σύμφωνα με έρευνες, τα παιδιά ανακτούν σωματική και συναισθηματική δύναμη όταν εκπληρώνεται μια επιθυμία τους. Η δύναμη αυτή, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ασθένειάς τους.
Σκοπός της ΙΚΕΑ και του Ομίλου FOURLIS είναι, μέσα από τις λειτουργίες και τις δράσεις τους, να δημιουργούν τις συνθήκες για μία καλύτερη καθημερινή ζωή για τα παιδιά.
Γιατί για τα παιδιά δεν πρέπει ποτέ να σταματάς να προσπαθείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Scope: Υποβάθμισε την Γαλλία κατά μια μονάδα, σε Α+ με σταθερές προοπτικές
- Deutsche Welle: Φέρεται να παίρνει πίσω την απόφαση για το ελληνόφωνο πρόγραμμα – Οι παρεμβάσεις Μητσοτάκη και η κινητοποίηση της ΕΣΗΕΑ
- H πρωτοπόρος Μαργαρίτα, οι 1000 και 1 νύχτες το Προεδρικό, ο χαμός με την βιντζοτράτα, οι ναύαρχοι της Βουλής και ο Γιάννης με τον Πιέρρ
- Νίκος Παπαθανάσης: Διεθνή αναγνώριση των αντοχών και των προοπτικών της ελληνικής οικονομίας οι ανακοινώσεις Scope και Moody’s
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.