• Δελτία Τύπου

    H Γ.Β. Γεωργακόπουλος επέλεξε το Soft1 Cloud ERP Series 5

    • NewsRoom


    Την πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού της SoftOne, μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, επέλεξε για την ολοκληρωμένη μηχανογραφική υποστήριξη του συνόλου των διαδικασιών της η μεγαλύτερη εταιρεία εισαγωγής, εμπορίας και διανομής ανταλλακτικών αυτοκινήτων σε Ελλάδα, Βαλκάνια και Κύπρο. 

    Η εγκατάσταση του Soft1 Cloud ERP Series 5 επιτυγχάνει την ενοποίηση της εμπορικής και οικονομικής δραστηριότητας της εταιρείας σε μία σύγχρονη λύση ERP, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλα τα υποκαταστήματα της Γ.Β. Γεωργακόπουλος σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Βελιγράδι, να έχουν real-time πρόσβαση σε μία ενιαία βάση δεδομένων (ειδών, πελατών, προμηθευτών κλπ). 

    Η πλούσια λειτουργικότητα του Soft1 Cloud ERP Series 5 επιτρέπει στην εταιρεία να διαχειρίζεται αποτελεσματικά τους αποθηκευτικούς χώρους των εμπορευμάτων της, καθώς και να παρακολουθεί με ακρίβεια την εξέλιξη των αποθεμάτων περισσοτέρων από 150.000 κωδικών ειδών. Την ίδια στιγμή και βάσει μίας σειράς παραμέτρων, όπως προκαθορισμένα safety stock, το σύστημα παράγει αυτόματα προτεινόμενες εντολές (παραγγελίες) αγορών προς προμηθευτές, διασφαλίζοντας έτσι την τήρηση βέλτιστου επιπέδου αποθέματος, σε διαρκή βάση.  

    Οι ενισχυμένες δυνατότητες της πλατφόρμας υποστηρίζουν πλήρως τη διαδικασία παραγγελιοληψίας ανταλλακτικών, αυτοματοποιώντας την καταχώρηση και δρομολόγηση περισσοτέρων από 3.000 παραγγελιών καθημερινά, συμβάλλοντας στην ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση τόσο του δικτύου καταστημάτων λιανικής, όσο και του διευρυμένου δικτύου συνεργατών-μεταπωλητών. 

    Η λύση έχει διασυνδεθεί πλήρως με την cloud υπηρεσία ECOS EDI της SoftOne, επιτρέποντας στη Γ.Β. Γεωργακόπουλος να αυτοματοποιήσει τη διαδικασία ηλεκτρονικής ανταλλαγής δεδομένων με το δίκτυο των συνεργατών της. Με τον τρόπο αυτό και χωρίς πρόσθετες επενδύσεις, η εταιρεία αποστέλλει άμεσα -και με απόλυτη ακρίβεια- στους συνεργάτες της, στοιχεία σχετικά με αποθέματα ειδών, καρτέλες κα., καταργώντας πλήρως τα έξοδα διαχείρισης χάρτινων εγγράφων. 



    ΣΧΟΛΙΑ