• Δελτία Τύπου

    Γεύσεις Κρήτης στα ΑΒ από τις 20 Αυγούστου

    • NewsRoom
    βασιλοπουλος


    Εξαιρετικά τοπικά προϊόντα που θα σου θυμίσουν… εκείνο το καλοκαίρι στη Μεγαλόνησο

    «Αν θέλεις να περνάς καλά και να ’χεις την υγειά σου, τρώγε ό,τι παράγεται αγνό εις τα χωριά σου», μας προτρέπει η κρητική μαντινάδα. Αυτό προτρέπουμε κι εμείς στην ΑΒ τον καθένα από εσάς και γι’ αυτό συνεχίζουμε να γεμίζουμε τα ράφια των καταστημάτων μας με ΓΕΥΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    Αυτή τη φορά, από τις 20 Αυγούστου έως τις 16 Σεπτεμβρίου, φτάνουμε μέχρι την Κρήτη, το νησί της μεγάλης διατροφικής κουλτούρας και παράδοσης. Γεύσεις αγνές, που παράγονται από μικρούς παραγωγούς και κρύβουν μέσα τους αιώνες αγάπης, σεβασμού και αφοσίωσης στη γη και τους καρπούς της.

    Μέλι με άγριο θυμάρι, πλούσιο σε μέταλλα και πρωτεΐνες, με λαμπερό χρώμα, γλυκιά γεύση και έντονη επίγευση. Παξιμάδια με αλεύρι κριθαρένιο ολικής άλεσης, αλεσμένο σε παραδοσιακό πετρόμυλο και με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Καβρουμαδάκι από την Ασή Γωνιά Χανίων, που ζυμώνεται με την Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. Λ. Ορέων Τρύπας. Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Π.Ο.Π., από το Κολυμβάρι Χανίων, που παράγεται απευθείας από ελιές και μόνο με μηχανικές μεθόδους, από τη σειρά ελαιόλαδων

    «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική γη», με πολλαπλές, σημαντικές διακρίσεις σε διεθνείς, αναγνωρισμένους διαγωνισμούς. Μιτατοτύρι καυτερό Γύπας, που συναρπάζει και τους πλέον απαιτητικούς ουρανίσκους και αποτελεί ιδανικό σύντροφο για το κρασί σας, λευκό ή κόκκινο, την παγωμένη μπύρα ή την τσικουδιά. Αλλά και… Μυζήθρα ξινή, ανθότυρο από τα Λευκά Όρη, γραβιέρα γλυκιά. Και λουκάνικα με σταμναγκάθι και σύγκλινο Κρήτης και απάκι κοτόπουλο. Και τα δυναμικά ανερχόμενα κρητικά κρασιά, από τις γηγενείς ποικιλίες Βηλάνα και Βιδιανό. Και γλυκά κουταλιού, κάστανο και κυδώνι, για το ιδανικό φινάλε ενός πλούσιου γεύματος, συνδυασμένα με ελληνικό καφέ Δάνδαλη, το εκλεκτό χαρμάνι που έχει κερδίσει τους Κρητικούς τα τελευταία 60 χρόνια.

    Αυτές και πολλές ακόμη Γεύσεις Κρήτης σας περιμένουν από τις 20 Αυγούστου στα καταστήματα ΑΒ. Γιατί οι Κρητικοί -και, βεβαίως, οι Κρητικές- ξέρουν να παράγουν, ξέρουν και πώς να απολαμβάνουν στο μέγιστο τα δώρα της φύσης και τις δημιουργίες των ανθρώπων τους. Και όπως οι ίδιοι λένε (σσ: ευχή- πρόποση σε κρητικό τραπέζι): “Πάντα ‘γειά”!

    Μάθε περισσότερα εδώ.

    Σχετικά με την ΑΒ Βασιλόπουλος

    Στην ΑΒ Βασιλόπουλος έχουμε επάξια κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε ελληνικού νοικοκυριού, μέσα από την αδιαπραγμάτευτη ποιότητά μας, τη μοναδική μας εξυπηρέτηση και την ξεχωριστή ποικιλία μας. Με οδηγό το σκοπό μας να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των ανθρώπων, είμαστε πάντα δίπλα στους 2,2 εκατομμύρια πελάτες μας με θάρρος, ακεραιότητα, ομαδικότητα, φροντίδα και χιούμορ.

    Πάντα δίπλα σε κάθε γειτονιά της Ελλάδας, εκεί όπου χτυπάει η καρδιά μας μέσα από το δίκτυό μας που ξεπερνάει τα 500 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα. Εκεί όπου οι άνθρωποί μας γίνονται οι δικοί σας άνθρωποι, έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαρά και μεράκι και να προσφέρουν μια μοναδική αγοραστική εμπειρία σε όλους και σε καθέναν ξεχωριστά.

    Για επικοινωνία με την εταιρεία: Αλεξία Μαχαίρα, Υπεύθυνη Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας, τηλ. 210 6608483, [email protected] & Κατερίνα Χάλκου, Υπεύθυνη Εταιρικής Επικοινωνίας, τηλ. 210 6608775, [email protected].



    ΣΧΟΛΙΑ