ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη χρηματική επιβράβευση, συνολικού ύψους 1,6 εκατ. ευρώ, παρέχει ο Όμιλος ΟΤΕ σε εκείνους τους ανθρώπους του της πρώτης γραμμής που καθημερινά, μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, όχι μόνο έρχονται σε άμεση επαφή με συνδρομητές COSMOTE για να καλύπτουν τις ανάγκες τους όσο διαρκεί η κρίση από τον κορονοϊό, αλλά και επέδειξαν όλη αυτή τη δύσκολη περίοδο ζήλο πέρα και πάνω από το ύψος των περιστάσεων.
Το Bonus θα δοθεί σε πάνω από 1.800 δικαιούχους:
Σε τεχνικούς που η δουλειά τους απαιτούσε καθημερινές επισκέψεις σε χώρο πελάτη, οικία ή επαγγελματικό χώρο, εκτελώντας τις εργασίες που τους ανατέθηκαν με αυταπάρνηση και επαγγελματισμό.
Στο προσωπικό των καταστημάτων που παραμένουν ανοικτά εν μέσω πανδημίας, καλύπτοντας καθημερινά τις κύριες τηλεπικοινωνιακές ανάγκες των συνδρομητών με αφοσίωση και ήθος.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, κ. Μιχάλης Τσαμάζ, δήλωσε: «Επιβραβεύουμε τους ανθρώπους μας που, με την εξαιρετική επαγγελματική τους στάση, απέδειξαν στην πράξη ότι αντιλαμβάνονται τον καθοριστικό ρόλο των τηλεπικοινωνιών στις πρωτόγνωρες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Τους ανθρώπους, που μακριά από την ασφάλεια του σπιτιού τους, έβαλαν πάνω απ’ όλα τον πελάτη, και στάθηκαν δίπλα του με αυταπάρνηση για να τον στηρίξουν στη δική του προσωπική μάχη. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Είναι οι δικοί μας ήρωες της καθημερινότητας. Ως Όμιλος θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις την εθνική προσπάθεια για να βγούμε νικητές από αυτή την πρωτόγνωρη κρίση. Μέχρι τότε, από το σπίτι, καλύτερα για όλους.»
H COSMOTE και οι άνθρωποί της θα συνεχίσουν να βρίσκονται δίπλα στους συνδρομητές και να τους παρέχουν όλα τα ψηφιακά εφόδια που χρειάζονται, για να μπορούν να επικοινωνούν, να εργάζονται, να μαθαίνουν και να ψυχαγωγούνται, παραμένοντας στο σπίτι.
Όλες οι δράσεις της COSMOTE για τη στήριξη της κοινωνίας, όσο διαρκεί η μάχη κατά της πανδημίας, δημοσιεύονται στο www.cosmote.gr/apotospiti.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρόστιμα 1,05 εκατ. ευρώ σε 5 μεγάλες εταιρείες για υπέρβαση πλαφόν κέρδους
- Bloomberg: Σύσταση του Πεκίνου σε τράπεζες για περιορισμό θέσεων στα αμερικανικά ομόλογα
- Αττική Οδός: Προειδοποιεί για παραπλανητικά SMS σχετικά με το e-PASS
- Μαρινάκης: Το Λιμενικό κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την προστασία των θαλάσσιων συνόρων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.