• Δελτία Τύπου

    Black Friday 2020: Όταν τα «θέλω σου» γίνονται τα «μπορώ σου»

    • NewsRoom


    Νέο κινητό ή νέο laptop; Ασύρματα ακουστικά ή νέο ηχείο; Best seller βιβλίο ή μια fancy θήκη για το κινητό σου; Έρχεται η Black Friday 2020, η μέρα που τα διλήμματα εξατμίζονται, τα αδιέξοδα εξαφανίζονται και τελικά τα «θέλω» σου, γίνονται τα «μπορώ» σου.

    Εφόσον υπάρχει το public.gr, δεν έχεις καμία δικαιολογία! Tο Public.gr , ο κορυφαίος e-retailer στην Ελλάδα, δημιουργεί το μεγαλύτερο Black Friday που έγινε ποτέ με 2.500.000 προϊόντα από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα.

    Οι τιμές πέφτουν και οι προσφορές ανανεώνονται συνεχώς. Και επειδή πλησιάζουν τα φετινά Χριστούγεννα, η Black Friday μπορεί να γίνει η πρόβα τζενεράλε για τις αγορές των γιορτών. Αλλά γιατί να περιμένεις; Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα.

    Εκατομμύρια προϊόντα σε Black Friday τιμές

    Επειδή, όμως, τα προϊόντα του Public Marketplace είναι άπειρα (είπαμε 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα είναι αυτά), το καλύτερο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μπεις στην ειδική σελίδα που έχει ετοιμάσει για τη φετινή Black Friday το Public.

    Οι κατηγορίες που θα βρεις στη σελίδα περιλαμβάνουν προϊόντα τεχνολογίας όπως smartphones και laptops, καθώς και οικιακές συσκευές, μικροσυσκευές και πιο εξειδικευμένα προϊόντα, όπως, για παράδειγμα Scooters. Εάν το έχεις βάλει σκοπό να κυκλοφορείς στην πόλη με ένα ηλεκτροκίνητο πατίνι (έχει και ποδοκίνητα, αλλά και ηλεκτρικά πατίνια ισορροπίας) τσέκαρε και αυτή την κατηγορία και μάθε πρώτος τις Black Friday προσφορές που θα βγουν καθώς πλησιάζει η Black Friday 2020. Για να σου κάνει τη ζωή ακόμα πιο εύκολη, το Public έχει σε ξεχωριστή κατηγορία τα προϊόντα ψυχαγωγίας, όπως παιχνίδια, βιβλία, ταινίες, μουσική κ.λπ, αλλά και τα προϊόντα του Marketplace, όπως μόδα, ρούχα & παπούτσια, βρεφικά κ.ά.

    Μπες στo public.gr, το ηλεκτρονικό κατάστημα που  προσφέρει τη μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στις καλύτερες τιμές από 2.000 συνεργαζόμενα καταστήματα με την εγγύηση και τη σφραγίδα του Public.

    Καλές Black Friday αγορές!



    ΣΧΟΛΙΑ