• Ποσειδώνια 2018

    Το Ντουμπάι 5ο ναυτιλιακό cluster παγκοσμίως σε ανταγωνιστικότητα και ελκυστικότητα

    Ντουμπάι


    Χιλιάδες εκθέτες, συμμετέχοντες και επισκέπτες των Ποσειδωνίων 2018, του πιο σημαντικού παγκόσμιου ναυτιλιακού γεγονότος, έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν περισσότερα για το Ντουμπάι.

    Η μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων είναι ένα από τα πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά για επενδύσεις ναυτιλιακά cluster παγκοσμίως σύμφωνα με τη διεθνή έρευνα που διεξήχθη από το Menon Business Economics Group, τον παγκοσμίου κύρους οργανισμό αξιολόγησης κορυφαίων ναυτιλιακών πρωτευουσών στον κόσμο. Το Ντουμπάι προσκαλεί όλα τα μέλη της ελληνικής ναυτιλιακής κοινότητας να γίνουν συμμέτοχοι στον δυναμικά αναπτυσσόμενο ναυτιλιακό τομέα του Εμιράτου.

    Η έρευνα κατέταξε το Ντουμπάι στην 5 η θέση της λίστας με τα πιο ανταγωνιστικά και ελκυστικά για επενδύσεις ναυτιλιακά cluster στον κόσμο, ενώ ανέδειξε τη δυναμική ανόδου του Ντουμπάι από τη 13 η θέση, όπου βρισκόταν το 2015, στη 10 η θέση στην κατηγορία “Overall Leading Maritime Capitals of the World for the Year 2017”. Το Εμιράτο διατηρεί την ηγετική του θέση ανάμεσα στα “πιο ελκυστικά περιβάλλοντα για τις επιχειρήσεις σε σχέση με τη ναυτιλιακή δραστηριότητα” και μεταξύ “των πόλεων με τα πιο ολοκληρωμένα ναυτιλιακά cluster”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Π. Παππάς: Πώς η Star Βulk αναδείχθηκε σε κορυφαία εταιρία του κλάδου ξηρού φορτίου

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ρίτσαρντ Μπράνσον προσθέτει κρουαζιερόπλοια 2,5 δισ. δολαρίων στην αυτοκρατορία του

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Tankers vs bulkers: Πού επενδύουν οι Έλληνες εφοπλιστές



    ΣΧΟΛΙΑ