• Portraits.gr

    Το Rolex των 37.000 δολαρίων που φτιάχτηκε για την… παραλία

    • Bloomberg


    Καλοκαίρι σημαίνει διακοπές, αποδράσεις στην παραλία, βουτιές στο νερό… Δραστηριότητες που θέλουν το δικό τους… ρολόι: ένα ρολόι που είναι πραγματικά ανθεκτικό στο νερό και που όταν επιστρέψετε από τη βόλτα με το σκάφος, το ιστιοπλοϊκό ή το σερφ δεν θα μοιάζει σαν να το βάλατε στο… μπλέντερ.

    Για τον λόγο αυτό, οι κορυφαίες εταιρείες του κόσμου κυκλοφορούν τα δικά τους καλοκαιρινά μοντέλα. Μοντέλα που δεν υστερούν καθόλου σε στιλ, αλλά σημειώνουν αξιολογότατες επιδόσεις στην πισίνα, τη θάλασσα και τον ήλιο.

    Omega Seamaster Professional Diver 300M Co-Axial Master Chronometer

    Η αναβίωση του Seamaster Professional Diver της Omega προκάλεσε αίσθηση και όχι χωρίς λόγο… Πρόκειται για μια αναβαθμισμένη έκδοση ενός αθλητικού ρολογιού που θεωρείτο ήδη μία από τις πιο αξιόλογες προτάσεις στον συγκεκριμένο τομέα.

    $4.400 (όπως φαίνεται στην εικόνα), omegawatches.com

    Doxa SUB300 50th Anniversary Searambler

    Ιδιαίτερο, με χρώμα, ιδανικό για περιπετειώδεις διακοπές, το Doxa Sub δείχνει να αγαπά τη διασκέδαση. Σε vintage ύφος, είναι ουσιαστικά ένα ρολόι με καλοκαιρινό… αέρα, που μπορεί να σας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ και από μια βραδινή έξοδο μέχρι για 20 λεπτά στα 110 πόδια βάθος.

    $2.500, doxawatches.com

    Rolex GMT-Master II In Everose Gold

    Το φετινό Rolex GMT-Master II in Everose διαθέτει, πρώτον, λειτουργία GMT, που επιτρέπει σε κάποιον να παρακολουθεί εύκολο τι ώρα είναι στην πατρίδα και τι ώρα στην παραλία της επιλογής του και, δεύτερον, κυκλοφορεί σε ροζ χρυσό που όλοι ξέρουν πόσο ωραία δείχνει πάνω στο μαυρισμένο δέρμα. Επιπλέον, δεν χρειάζεται να το βγάλετε για να κολυμπήσετε…

    $36.750, rolex.com

    Certina DS PH200M

    Ρετρό, ιδιαίτερο, με εξαιρετικά χαρακτηριστικά και εξαιρετική τιμή.

    $780, certina.com

    Tudor Black Bay Fifty-Eight

    Σε τέλειο μέγεθος, με ματ φινίρισμα που δεν βγάζει… μάτι κάτω από τον ήλιο, ό,τι πιο κοντινό κυκλοφορεί στα αυθεντικά ρολόγια παραλίας της δεκαετίας του 1950 (σκεφτείτε το Rolex Submariner).

    $3.575 (με μπρασελέ), tudorwatch.com



    ΣΧΟΛΙΑ