• Portraits.gr

    Ο Bill Gates απαντά σε 13 ερωτήσεις για τον κορονοϊό

    • portraits


    Στις 20 Μαρτίου, ο Bill Gates αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Reddit και να ενημερώσει όσο περισσότερο κόσμο μπορούσε για τον κορονοϊό.

    «Είμαι ο Bill Gates», έγραψε. «Ρωτήστε με ό,τι θέλετε για τον COVID – 19». Οι χρήστες της πλατφόρμας ανταποκρίθηκαν αμέσως.

    Παρακάτω, βρίσκονται δεκατρείς από τις ερωτήσεις που του έκαναν και οι απαντήσεις του μπορούν να μας βοηθήσουν όλους. Ίσως να είχαμε κι εμείς μερικές από αυτές στο μυαλό μας.

    Ως εκπαιδευτικός, τι μπορώ να κάνω για τους μαθητές μου, ειδικά για εκείνους που βρίσκονται σε δύσκολη οικονομική κατάσταση και δεν έχουν πρόσβαση στην τεχνολογία αυτόν τον καιρό; Προσπάθησα να τους στείλω ενθαρρυντικά emails (ακόμα και φωτογραφίες με γάτες) αλλά ανησυχώ για το αντίκτυπο της πανδημίας τόσο στην εκπαίδευση, όσο και στην ψυχική κατάστασή τους.

    Το γεγονός ότι τα σχολεία θα είναι κλειστά για τους επόμενους μήνες, αποτελεί τεράστιο πρόβλημα. Εντυπωσιάζομαι με τη δημιουργική προσέγγιση από πολλούς δασκάλους, οι οποίοι διδάσκουν από μακριά. (Εάν είστε δάσκαλοι και το διαβάζετε αυτό, ευχαριστώ για τη δουλειά που κάνετε). Όμως γνωρίζω πως δεν μπορούν όλοι να το κάνουν αυτό. Υπάρχουν πολλές online πηγές, ανάμεσά τους οι Khan Academy, CommonLit, Illustrative Mathematics, Zearn, και Scholastic. Οι εταιρείες τηλεφωνίας και Internet δημιουργούν ειδικά προγράμματα για να βοηθήσουν με τη συνδεσιμότητα. Δυστυχώς, οι οικονομικά αδύναμοι μαθητές πρόκειται να επηρεαστούν περισσότερο από την κατάσταση αυτή, οπότε πρέπει να βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε.

    Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr



    ΣΧΟΛΙΑ