Ο λόγος που πολλοί προτιμούν τα κατεψυγμένα λαχανικά είναι η ευκολία, καθώς δεν χρειάζονται πλύσιμο, ξεφλούδισμα ή κόψιμο. Η πεποίθηση που επικρατεί είναι ότι τα άψητα, φρέσκα προϊόντα, είναι πιο θρεπτικά από τα κατεψυγμένα. Σύμφωνα όμως με τους ειδικούς, αυτό δεν είναι απαραίτητα αλήθεια.
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ για Κίνα: «Πλήρης επανεκκίνηση» στις εμπορικές σχέσεις – Στο τέλος της εβδομάδας οι συνομιλίες με Σι
- Ταχιάος: Προτεραιότητα η παράδοση της επέκτασης του μετρό στην Καλαμαριά τον Φεβρουάριο του 2026
- Παναθηναϊκός: Στην Αυστραλία το 7ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»
- Φιντάν: «Ιστορική και σημαντική» απόφαση για την περιοχή η διάλυση του PKK
