• Portraits.gr

    Vacheron Constantin Bucherer Blue Editions: Το μπλε που εντυπωσιάζει

    • NewsRoom


    Όταν δύο από τους κορυφαίους κατασκευαστές ρολογιών παγκοσμίως ενώνουν τις δυνάμεις τους, το αποτέλεσμα δεν μπορεί παρά να εντυπωσιάσει. Ο λόγος για τη Vacheron Constantin και την Bucherer, που συνεργάστηκαν λανσάροντας στην αγορά τρία κομψά ρολόγια που ανήκουν στη σειρά μοντέλων Traditionnelle, τα οποία παρουσιάζονται για πρώτη φορά σε μπλε χρώμα.

    Οι αποκλειστικές ειδικές εκδόσεις φέρουν την επίσημη ελβετική σφραγίδα Poinçon de Genève και ενσωματώνουν την υψηλή τέχνη της ωρολογοποιίας, ενώ ο κομψός σχεδιασμός τους έχει ήδη εντυπωσιάσει τους φίλους του είδους.

    Οι Bucherer και Vacheron Constantin μοιράζονται ένα πάθος για την τέχνη της ωρολογοποιίας και ένα πνεύμα καινοτομίας, χαρακτηριστικά που οδήγησαν στη δημιουργία της νέας σειράς μοντέλων.

    Τα νέα ρολόγια Vacheron Constantin Traditionnelle Bucherer Blue κατασκευάζονται σε τρεις εκδόσεις: κλασική με εμφάνιση ημερομηνίας, μικρό μοντέλο που φέρει στεφάνη με διαμάντια και το μοντέλο Tourbillon των 14 ημερών.

    Αυτό που αξίζει να επισημάνουμε είναι η απόφαση του Vacheron Constantin να παρουσιάσει μοντέλα της γραμμής Traditionnelle σε χρώμα μπλε και αποκλειστικά για τον Bucherer. Ο μπλε φακός opaline – εμπνευσμένος από το εταιρικό χρώμα του Bucherer – συμπληρώνει τη ζεστασιά της θήκης ροζ χρυσού 18Κ και το μπλε δερμάτινο κροκό λουρί, δημιουργώντας ένα εξαιρετικά εξελιγμένο και εντυπωσιακό μοντέλο που έχει ήδη προσελκύσει τους λάτρεις των ρολογιών και όχι μόνο.

    Τα νέα ρολόγια έχουν σχεδιαστεί για πελάτες με υψηλές απαιτήσεις, που ψάχνουν κάτι μοναδικό. Πίσω από τη μοντέρνα, κομψή εμφάνιση κρύβεται μια απαράμιλλη τεχνική πολυπλοκότητα και εξαιρετικής τέχνης ωρολογοποιία.

    Οι ειδικές εκδόσεις τροφοδοτούνται από μηχανική εσωτερική χειροκίνητη ή αυτόματη κίνηση. Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της γραμμής Traditionnelle είναι η βαθμιδωτή θήκη, η λεπτή στεφάνη, η πίσω πλευρά του κυλίνδρου και οι προσεκτικά εφαρμοσμένοι δείκτες ωρών  “batoons de Genève”. Και τα τρία ρολόγια φέρουν επίσης το Poinçon de Genève (γνωστό και ως “Σφραγίδα της Γενεύης”) – που εγγυάται την προέλευση, την ασφάλεια, την αντοχή και την ακρίβεια του ρολογιού.

     

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ