• Business

    Watches of Switzerland: Υψηλόβαθμα στελέχη της εταιρείας αγόρασαν μετοχές αξίας 1,1 εκατ. δολαρίων

    • Bloomberg

    Ian Carter, πρόεδρος της Watches of Switzerland


    Υψηλόβαθμα στελέχη της Watches of Switzerland Group αγόρασαν μετοχές 1,1 εκατομμυρίων δολαρίων, μετά την βουτιά που σημείωσε η τιμή τους όταν έγιναν γνωστά τα σχέδια της Rolex SA να εξαγοράσει την αλυσίδα πώλησης πολυτελών κοσμημάτων και ρολογιών Bucherer.

    Ο Οικονομικός Διευθυντής Anders Romberg, ο Πρόεδρος Ian Carter και τα μη εκτελεστικά μέλη του ΔΣ Tea Colaianni και Robert Moorhead δαπάνησαν συνολικά περίπου 890.000 στερλίνες (1,1 εκατ. δολάρια) αγοράζοντας περισσότερες από 150.000 μετοχές την Παρασκευή, σύμφωνα με τα στοιχεία του Χρηματιστηρίου του Λονδίνου.

    Insider Buying Helps Pare Some Losses For Timepiece Retailer
    Η εξαγορά μετοχών βοήθησε στην κάλυψη μέρους των απωλειών της μετοχής της Watches of Switzerland Group

    «Οι αγορές μετοχών των στελεχών της εταιρείας αντικατοπτρίζουν τη συνεχή εμπιστοσύνη του διοικητικού συμβουλίου στη στρατηγική και τις μακροπρόθεσμες προοπτικές της», δήλωσε εκπρόσωπος της Watches of Switzerland μέσω email απαντώντας σε ερώτημα του Bloomberg News.

    Η μετοχή της εταιρείας σημείωσε άνοδο περισσότερο από 4% ενδοσυνεδριακά, υπερβαίνοντας τον δείκτη FTSE 250 της μεσαίας κεφαλαιοποίησης του Ηνωμένου Βασιλείου.

    Οι αγορές έρχονται μετά την πτώση που κατέγραψε η μετοχή της Watches of Switzerland τον περασμένο μήνα στον απόηχο της ανακοίνωσης της Rolex.

    Οι αναλυτές προειδοποίησαν για τον κίνδυνο η Rolex να αρχίσει να διαθέτει μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής των ρολογιών της μέσω της Bucherer και να απομακρυνθεί από τρίτους πωλητές, όπως η Watches of Switzerland.

    Επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της Abrdn Plc με έδρα το Εδιμβούργο, πούλησαν μετοχές της Watches of Switzerland μετά την ανακοίνωση της Rolex, και η μετοχή εξακολουθεί να διαπραγματεύεται περισσότερο από 10% χαμηλότερα από το επίπεδο που ήταν πριν από την ανακοίνωση της προγραμματισμένης συμφωνίας.

    Διαβάστε ακόμη:

    Rolex: Ο μυστηριώδης δισεκατομμυριούχος της Bucherer και το deal που αλλάζει την αγορά πολυτελών ρολογιών

    Συνεχίζεται η πτώση των τιμών στα μεταχειρισμένα Rolex και Patek Philippe – Άνοδος για τα ρολόγια Cartier

    Rolex: Αγοράζει την Bucherer και αποκτά για πρώτη φορά δική της αλυσίδα καταστημάτων!



    ΣΧΟΛΙΑ