• Δημοσκοπήσεις

    Δημοσκόπηση του mononews για την υπόθεση Ελλάκτωρ – Πείτε μας τη γνώμη σας και ψηφίστε

    Λεωνίδας Μπόμπολας -Αναστάσιος Καλλιτσάντσης


    Σε κρίσιμο μεταίχμιο βρίσκεται ο επιχειρηματικός όμιλος Ελλάκτωρ, καθώς η σοβούσα εσωτερική αντιπαράθεση στους κόλπους των βασικών μετόχων παίρνει πλέον τον χαρακτήρα της ανοιχτής σύγκρουσης.

    Εκ των πραγμάτων, η επικείμενη γενική συνέλευση θα κρίνει ποια από τις δύο αντιμαχόμενες μετοχικές δυνάμεις θα υπερισχύσει της άλλης. Αν, δηλαδή, θα είναι η πλευρά της νυν διοίκησης των Μπόμπολα-Κούτρα, ή η εκφραστές της πρωτοβουλίας για την «αλλαγή στην Ελλάκτωρ», αδερφοί Καλλιτσάντση. Πέραν των οικονομικών παραμέτρων που είναι αυταπόδεικτες, οι εξελίξεις στον επιχειρηματικό όμιλο έχουν και κοινωνικό χαρακτήρα, καθώς στην Ελλάκτωρ απασχολούνται 6.000 εργαζόμενοι.

    To mononews θέλοντας να έχει την άποψη των αναγνωστών, κάνει από σήμερα δημοσκόπηση με συγκεκριμένα ερωτήματα. Οι απαντήσεις στη δημοσκόπηση θα μπορούν ως ένα βαθμό να ανιχνεύσουν το ποια είναι η αίσθηση που κυριαρχεί μεταξύ εκείνων που θα δώσουν τις απαντήσεις τους.

    Σημειώνεται ότι όσοι ψηφίσουν δεν καταγράφονται σε καμία βάση δεδομένων.

    [playbuzz-item item=”c0714ef7-7564-4df8-8b9e-5d769a923203″ wp-pb-id=”900075″]

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα ερωτηματικά των τραπεζών για τις αμοιβές στην Forthnet και η παρέμβαση του πατριάρχη της Ελλάκτωρ Γ. Μπόμπολα

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Όλη η πρόταση Μπόμπολα για την επόμενη μέρα στην Ελλάκτωρ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Νέα κίνηση των αδερφών Καλλιτσάντση στον «πόλεμο» της Ελλάκτωρ- Απέκτησαν 6.650.000 μετοχές της εταιρίας



    ΣΧΟΛΙΑ