• Πολιτισμός

    Με τον Μίνωα Μάτσα για τους σκοπούς της HOPEgenesis


    Για τον τίτλο της συναυλίας του στη Ρωμαϊκή Αγορά για τους σκοπούς της ΗOPEgenesis, ο μουσικοσυνθέτης Μίνως Μάτσας δανείζεται το συγκλονιστικό και πιο επίκαιρο από ποτέ στίχο του ποιητή Τάσου Λειβαδίτη, Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει. Πιστός στο πνεύμα αυτό ο Μίνως και οι διοργανωτές της συναυλίες πρόκειται να διαθέσουν όλα τα έσοδα της συναυλίας για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού έργου της HOPEgenesis που έχει ως αποστολή την καταπολέμηση της υπογεννητικότητας στην Ελλάδα καθώς και την ενίσχυση της οικογένειας, ειδικότερα στις παραμεθόριες περιοχές της.
    Έτσι, η συναυλία αυτή θα αποτελέσει μία ωδή στη ζωή όπου με όχημα τη μουσική και τα τραγούδια οι φωνές του κόσμου θα ενωθούν και θα μεταδώσουν θετικά μηνύματα: Με αλληλέγγυο πνεύμα και ενσυναίσθηση μπορούμε να αλληλοεπιδρούμε, να συνυπάρχουμε και να συμμετέχουμε σε πρωτοβουλίες που υπηρετούν σημαντικούς σκοπούς.
    Από την πλευρά τους, οι τα μέλη του Δ.Σ. της HOPEgenesis στέλνουν ηχηρό μήνυμα: Η φετινή χρονιά  λόγω των πρωτόγνωρων συνθηκών που βιώνουμε είναι πολύ δύσκολη και γι’ αυτό χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας, σήμερα περισσότερο από ποτέ! Με την έμπρακτη στήριξή σας θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε το έργο μας στην HOPEgenesis.

    Τραγουδούν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Κώστας Τριανταφυλλίδης. Ο συνθέτης στο πιάνο πλαισιώνεται από τους: Αντώνης Ανδρέου, τρομπόνι, Πέτρος Βαρθακούρης, κοντραμπάσο, Τάκης Βασιλείου, κρουστά, Χρήστος Ζερμπίνος, ακορντεόν, Κυριάκος Γκουβέντας, βιολί, Μανώλης Καραντίνης, μπουζούκι, Γιώργος Χατζόπουλος, κιθάρα.

    «Ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει»
    Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020
    ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΓΟΡΑ ΑΘΗΝΩΝ (ανοιχτός χώρος)
    Πολυγνώτου 3, Αθήνα, Μοναστηράκι
    Είσοδος από την πύλη της Αθηνάς Αρχηγέτιδας.
    Ώρα έναρξης 20:30
    Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος. Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και οι οδηγίες σε σχέση με τον COVID-19, αποστάσεις θέσεων, στο χώρο θα λειτουργήσουμε με τον ελάχιστο αριθμό χωρητικότητας, θα γίνεται θερμομέτρηση κατά την είσοδο και θα είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκα.
    Εισιτήρια:
    ZΩΝΗ Α, #FILOS HOPEgenesis VIP, σειρές 1-15, 90 € πατήστε εδώ
    ΖΩΝΗ Β, σειρές 16-25 τιμή 60 €  πατήστε εδώ
    ΖΩΝΗ Γ, σειρές 26-35 τιμή 30 € πατήστε εδώ
    https://www.hopegenesis.org/el/συναυλία/



    ΣΧΟΛΙΑ