• Πολιτισμός

    H Έλυα Τσουβελεκάκη εμπλουτίζει τη ζωή της Ύδρας με την art μπουτίκ MyCrown Art Collection

    Έλυα Τσουβελεκάκη με τον Δάκη Ιωάννου και εκδόσεις του ΔΕΣΤΕ στο art store της


    Στο κατεξοχήν νησί της υψηλής τέχνης (βλέπε Δάκης Ιωάννου, Σφαγεία ΔΕΣΤΕ μεταξύ άλλων) την Ύδρα, ιδρύεται το MyCrown Art Collection της Έλυας Τσουβελεκάκη.

    Πρόκειται για art store, την πιο περιζήτητη στέγη της σύγχρονης εικαστικής σκηνής μετά τις γκαλερί και τα μουσεία. Μπορεί κανείς να μνημονεύσει το πωλητήριο του MoMA που αποτελεί μια πιο βατή μικρογραφία της υψηλής τέχνης. Χώροι υψηλής αισθητικής αξίας αλλά πιο φιλικοί οικονομικά.

    Η καλλιτεχνική μπουτίκ MyCrown Art Collection βρίσκεται στο αμφιθεατρικό λιμάνι της αρχοντικής νήσου, στο πιο κεντρικό του σημείο.

    Η νεαρή επιμελήτρια Έλυα Τσουβελεκάκη φιλοδοξεί να γίνει σημείο αναφοράς για τους λάτρεις της τέχνης και όχι μόνο. Στον λιτό και απέριττο χώρο, όπου επικρατεί το λευκό, παρουσιάζονται επιλεγμένα έργα Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών.

    Τα εκθέματα καλύπτουν όλους τους τομείς των εικαστικών τεχνών: Ζωγραφική, φωτογραφία, γλυπτική, μικτές τεχνικές, ντιζάιν μεταξύ άλλων. Πρόκειται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές ως εξαιρετικές προτάσεις για τη διακόσμηση πολυτελών κατοικιών, εξοχικών σπιτιών, γιοτ μεταξύ άλλων. Διαφορετικά, η μπουτίκ παρουσιάζει εξαιρετικές δημιουργίες, ιδανικές προτάσεις για δώρα.

    Στο νέο art store συμπεριλαμβάνεται και η ειδική συλλογή «MyCrown Collection» με χειροποίητα και customized είδη διακόσμησης σπιτιού: Μαξιλάρια, Sous plats, sous verres, πετσέτες φαγητού, αρωματικά κεριά, μπουρνούζια, σεντόνια, μεταξύ άλλων. Κατασκευάζονται από sustainable (βιώσιμα) υφάσματα και υλικά. Εκτός από φιλικά προς το περιβάλλον παραμένουν μοναδικά στο είδος τους.

    Πληροφορίες:

    Λιμάνι Ύδρας, τηλ. 22980 54031, email: [email protected]

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

     



    ΣΧΟΛΙΑ