ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Νέα Δημοκρατία έχει απαντήσει θετικά στο αίτημα για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής, κάτι το οποίο είχε προαναγγείλει ήδη ο Πρωθυπουργός» δήλωσε στο ΕΡΤΝews η Ζέττα Μακρή, βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και υφυπουργός Εθνικής Παιδείας, αναφερόμενη στο αίτημα του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προκαταρκτικής επιτροπής για τον κ. Τριαντόπουλο.
Όπως είπε η κα Μακρή στην εκπομπή «Συνδέσεις» ο Πρωθυπουργός «είχε δεσμευτεί ότι με κανένα τρόπο δεν θα εμποδίσουμε τη Δικαιοσύνη, ούτε θα επιτρέψουμε σε κανέναν να υποστηρίξει το αντίθετο». Ξεκαθάρισε ότι αν και δεν υιοθετεί το περιεχόμενο του αιτήματος για την προανακριτική «από εδώ και πέρα, με τις διαδικασίες που προβλέπονται, τις κοινοβουλευτικές, δικονομικές, οιονεί δικαστικές, θα γίνει ό,τι πρέπει» καθώς όπως είπε «δεν θέλουμε κανείς να πιστέψει ότι εμείς δεν θέλουμε τα θέματα να εξεταστούν».
Όσον αφορά την κατηγορία που αποδίδεται στον κ. Τριαντόπουλο επανέλαβε ότι δεν συμφωνεί αλλά όπως σημείωσε «το τι θα γίνει στη συνέχεια είναι θέμα της προκαταρκτικής επιτροπής και της Δικαιοσύνης».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μυτιληναίος στους FT: Χρειάζεται ενίσχυση των βιομηχανιών απέναντι στο υψηλό ενεργειακό κόστος – mononewsTV
- Με «εφεδρείες» 150 εκατ. ευρώ ο σχεδιασμός για την ενεργειακή κρίση – Γιατί δεν βρίσκεται στο τραπέζι νέο fuel pass
- Βλαντίμιρ Πούτιν: Υπέγραψε νόμο που επιτρέπει στρατιωτική επέμβαση για προστασία Ρώσων στο εξωτερικό
- Νέο Μητρώο Ακινήτων σε ισχύ από τον Ιούνιο – Ενιαίος έλεγχος και διασταυρώσεις σε πραγματικό χρόνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.