ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συρεγγέλα: Άλλα έλεγε η αντιπολίτευση για ακρίβεια, συνταγματική αναθεώρηση και «προσέλκυση» εν ενεργεία βουλευτών
«Η βαθιά υποτίμηση της γυναίκας είναι το θεμέλιο της πατριαρχίας που υποτίθεται ότι πολεμάει η Αριστερά», αναφέρει σε ανάρτησή της η Σοφία Ζαχαράκη, ανεφερόμενη στη σεξιστική επίθεση Πολάκη κατά της Μαρίας Συρεγγέλα.
Η υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας , πρόσθεσε:
«Η «δουλειά» στην οποία υποτιμητικά αναφέρεται ο πρώην υπουργός και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παύλος Πολάκης είναι εκείνη που κρατάει όρθιες τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία.
Ο κύριος Πολάκης δεν πρόσβαλε με χυδαιότητα την Μαρία @maria_syrengela αλλά κάθε Ελληνίδα που παλεύει καθημερινά. Κόντρα στα στερεότυπα, την υποτίμηση και την αμφισβήτηση. Κοντρα σε κάθε έναν που την αντιλαμβάνεται όπως ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Διαβάστε επίσης:
Παύλος Πολάκης: Την αποπομπή του ζητά η κυβέρνηση για το «βούλωσέ το» στην Μαρία Συρεγγέλα
Ένας απέραντος μηχανισμός διαφθοράς
Ο Ντόναλντ Τραμπ με επίδεσμο στο αυτί επευφημείται από τους Ρεπουμπλικάνους στο Μιλγουόκι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ: Νέο σύστημα παρακολούθησης για 10.743 σκάφη μικρής παράκτιας αλιείας – Επένδυση 62,1 εκατ. ευρώ
- Ευρωαγορές: Στο πράσινο με «ανάσα» από τον αμερικανικό πληθωρισμό – Προς νέo ρεκόρ o Stoxx 600
- ΗΠΑ: Στο υψηλότερο κόστος 25ετίας ο δανεισμός με 30ετή ομόλογα – «Πονοκέφαλος» για Τραμπ και Μπέσεντ
- Αεροδρόμιο Ρόδου: Περισσότεροι από 1.330.000 επιβάτες διακινήθηκαν τον Ιούλιο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.