ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Εκφράζουμε τη βαθιά μας ανησυχία για την επίθεση στη Ντόχα», αναφέρει το υπουργείο Εξωτερικών σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Όπως τονίζει, «αποτελεί παραβίαση της εδαφικής κυριαρχίας του Κατάρ και είναι αντίθετη με το διεθνές δίκαιο».
Deeply concerned about the strike in Doha. It constitutes a violation of Qatar's territorial sovereignty & is contrary to Int'l law.
🇬🇷calls for restraint, reiterates that diplomacy & dialogue are only means to restore stability & achieve sustainable peace in the #MiddleEast. pic.twitter.com/JLbCZBU9Qi
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) September 10, 2025
Το υπουργείο Εξωτερικών προσθέτει πως «Η Ελλάδα κάνει έκκληση για αυτοσυγκράτηση και επαναλαμβάνει ότι η διπλωματία και ο διάλογος είναι τα μόνα μέσα για την αποκατάσταση της σταθερότητας και την επίτευξη βιώσιμης ειρήνης στη Μέση Ανατολή».
Διαβάστε επίσης:
Μελόνι: Πλήρης συμπαράσταση στην Πολωνία
Χατζηβασιλείου για Πολωνία: Ο ρωσικός αναθεωρητισμός δεν μπορεί να θεραπευτεί με ασπιρίνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συμφωνία ΗΠΑ με Ιράν – Ραγδαίες εξελίξεις: Αναμένεται υπογραφή τις επόμενες ώρες (;) – Τα βασικά αγκάθια
- Δρ. Χρίστος Γεωργακόπουλος (ΣΦΕΕ): Γιατί οι Έλληνες ασθενείς περιμένουν πάνω από 2 χρόνια για μια νέα θεραπεία, τι έπεται
- ΕΥΔΑΠ: Στη ΡΑΑΕΥ έως τα τέλη Ιουλίου η μελέτη κόστους οφέλους για τα 2,5 εκατ. υδρόμετρα – Πότε θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός
- Audi Nuvolari: Η επιστροφή της λογικής στον κόσμο των supercars
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.