ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνεχίζονται οι προεκλογικές σπατάλες και «τακτοποιήσεις εκκρεμοτήτων» από τους υπουργούς της κυβέρνησης. Το τελευταίο (μέχρι στιγμής, τουλάχιστον) κρούσμα εντοπίστηκε στο υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, με τον Νίκο Παππά, μόλις 9 ημέρες πριν τις κάλπες, να αποφασίζει να εξοπλίσει το υπουργικό του γραφείο με έπιπλα αξίας 9.157 ευρώ, μέσω απευθείας ανάθεσης.
Όπως φαίνεται και από τα έγγραφα που επισυνάπτονται, η «απόφαση ανάθεσης προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου β’ του ΥΨΗΠΤΕ (Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης) και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου», δημοσιεύθηκε στη «Διαύγεια» με ημερομήνία 27 Ιουνίου 2019.
Με το έγγραφο εγκρίνεται η «απευθείας ανάθεση προμήθειας επίπλων στον 3ο όροφο του κτηρίου Β’ του και στις αίθουσες συσκέψεων του ίδιου κτηρίου σε RAMOS A.E. ΕΜΠΟΡΙΑ-ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ-ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ, Φιλικών 62 Περιστέρι». Σε ό,τι αφορά στο κόστος η απόφαση σημειώνει πως «η συνολική δαπάνη δεν δύναται να ξεπεράσει το ποσό των ΕΝΝΕΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΠΤΑ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΣΑΡΑΝΤΑ ΛΕΠΤΑ (9.157,40€) συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ορμουζ: Μόλις 3 εμπορικά πλοία πέρασαν την Τετάρτη και 17 σε μία εβδομάδα
- Φαβορί και Over από το Europa League
- E.In.S.: Άλμα 86% στα καθαρά κέρδη του Ομίλου – Προσωρινό μέρισμα 0,04 ευρώ ανά μετοχή
- Τιμήθηκε ο Δαμιανός Κωνσταντίνου από τον πρόεδρο της Κύπρου για την προσφορά του στην κυπριακή και ελληνική οικονομία και ναυτιλία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.