• Πολιτική

    Βρούτσης σε Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ: Παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα

    • NewsRoom
    Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης

    Ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης


    Απάντηση στην κριτική του Στέφανου Κασσελάκη για το ΟΑΚΑ έδωσε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.

    Όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης, «ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα. Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ».

    Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του».

    «Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ».

    «Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης» καταλήγει ο κ. Βρούτσης.

    Αναλυτικά η απάντηση του κ. Βρούτση

    Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης παραποιεί και διαστρεβλώνει την πραγματικότητα!

    Με fake news προσπαθεί να κάνει φτηνή αντιπολίτευση στη μόνη Κυβέρνηση που προχώρησε με συνολικό και συγκροτημένο σχέδιο για να ξαναλάμψει το ΟΑΚΑ.

    Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι εκείνη που την τελευταία διετία εξασφάλισε 57 εκατ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για την ολιστική αναβάθμισή του.

     Συντάχθηκαν οι απαραίτητοι φάκελοι, δρομολογήθηκε η πλήρης ενεργειακή αναβάθμιση, η ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου, η Μελέτη Βιωσιμότητας και ολοκληρώθηκε η μοναδική -και για πρώτη φορά- Μελέτη εκτεταμένης επιθεώρησης των πέντε μεταλλικών κατασκευών Καλατράβα.

    Αυτή η Μελέτη, που παραδόθηκε προ μερικών ημερών, οδήγησε αμέσως τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση, στην αναστολή λειτουργίας του Κεντρικού Σταδίου και του Ποδηλατοδρομίου, με αίσθημα ευθύνης και πρώτιστο μέλημα την ασφάλεια αθλητών, αθλουμένων, φιλάθλων και εργαζομένων. Όπως άλλωστε εφαρμόζεται, αυστηρά πλέον, για κάθε αθλητική υποδομή της χώρας μας.

    Αντί, λοιπόν, να επιχειρεί μάταια ο κ. Κασσελάκης να ασκήσει κριτική στην Κυβέρνηση, ας ρωτήσει στο κόμμα του για τις ευθύνες τους, για να μάθει ότι στα χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, κανείς τους δεν ασχολήθηκε με το ΟΑΚΑ!

    Δεν διέθεσαν ούτε ένα ευρώ για τη συντήρησή του! Αντιθέτως, «πάγωσαν» και τα διασφαλισμένα 8 εκατ. ευρώ του 2014, για τις όποιες αναγκαίες παρεμβάσεις. Θράσος απύθμενο και υποκρισία ο κ. Κασσελάκης…

    Διαβάστε επίσης

    ΝΔ για Κασσελάκη: Ας πει στον σκηνοθέτη του να αποφεύγει τα σπίτια συγγενών βουλευτών του

    Δημοσκόπηση Prorata: Κοντά στην εκλογή από τον πρώτο γύρο Χαρδαλιάς – Μπακογιάννης

    Κυριάκος Μητσοτάκης: Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη για τις αυτοδιοικητικές εκλογές αύριο

    ──────────────────

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023

    Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Όλες οι εξελίξεις

    Οδηγός Εκλογών – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

     



    ΣΧΟΛΙΑ