ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ικανοποίησή του για τη στήριξη της πλειοψηφίας των εμπλεκόμενων φορέων, στο νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης.
Η εξέταση του σχεδίου νόμου με τίτλο “Κύρωση της από 11.12.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας» (Α’ 203) – Λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της βίας στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού”, συνεχίστηκε σήμερα στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής με την ακρόαση φορέων, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα θα ξεκινήσει η συζήτηση επί των άρθρων.
«Δεύτερη μέρα συνεδριάσεων για το σ/ν μας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με την ακρόαση φορέων για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα. Εμφατική η σύμπλευση της πλειονότητας όσων τοποθετήθηκαν πως οι διατάξεις μας είναι στη σωστή κατεύθυνση. Η στήριξή τους δύναμή μας!», αναφέρει ο κ. Βρούτσης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης “Χ”.
Δεύτερη μέρα συνεδριάσεων για το σ/ν μας στη Διαρκή Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων, με την ακρόαση φορέων για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα.
Εμφατική η σύμπλευση της πλειονότητας όσων τοποθετήθηκαν πως οι διατάξεις μας είναι στη σωστή κατεύθυνση.
Η στήριξή τους δύναμή μας! pic.twitter.com/qGIh1bcHcR— Yiannis Vroutsis (@VroutsisGiannis) January 25, 2024
Διαβάστε επίσης:
Παραιτήθηκε από βουλευτής ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης
Παύλος Μαρινάκης: για καταλήψεις σε ΑΕΙ: Όπου κληθούν οι Αρχές, θα επιβάλουν τον νόμο
Συρεγγέλα: Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να παίζει με τους ομογενείς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Τι βλέπει το Millennium και βγήκε short – Τα σίγουρα στοιχήματα που πήρε σε Metlen και Motor Oil
- Μεγάλου (Πειραιώς): Το ιστορικό ρεκόρ χορηγήσεων, το σχέδιο για το μέρισμα και η Εθνική Ασφαλιστική
- Σκλαβενίτης: Ανοίγει μεγάλο σούπερ μάρκετ σε κτίριο που ανήκει στον Mr Βίκος
- Προοδευτική: Στα δικαστήρια η μάχη των μετόχων για την αλλαγή Δ.Σ.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.