• Πολιτική

    Βόζεμπεργκ για υπόθεση Γεωργούλη: Η γυναίκα είχε σοβαρά χτυπήματα και δεν μπορούσε για μήνες να δει κανέναν

    • NewsRoom
    Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας

    Ελίζα Βόζεμπεργκ, Ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας


    Την καταγγελία εις βάρος του ευρωβουλευτή Αλέξη Γεωργούλη σχολίασε η Ελίζα Βόζεμπεργκ, η οποία αποκάλυψε πως έμαθε από συγγενικό πρόσωπο της καταγγέλλουσας για το περιστατικό βίας.

    Αρχικά η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του Real fm ανέφερε ότι είναι θλιβερό να διαρρέουν προσωπικά δεδομένα σε μια τόσο σοβαρή υπόθεση, ενώ δήλωσε πως γνωρίζει το φερόμενο θύμα.

    «Εγώ το κορίτσι αυτό το γνωρίζω. Τη γνωρίζω πολύ καλά. Είναι κόρη συναδέλφου και συνάδελφος η ίδια. Είναι μορφωμένο κορίτσι, γλωσσομαθής, εργατική, η οποία χαίρει εκτίμησης στις Βρυξέλλες. Σε μένα η ίδια δεν είχε πει κάτι. Όμως έμαθα από συγγενικό της πρόσωπο ότι είχε υποστεί τέτοιο σοκ και ήταν τόσο σοβαρά τα χτυπήματα που υπέστη, που δεν μπορούσε για περισσότερους από έξι μήνες να δει κανέναν ή να μιλήσει με κανέναν, γιατί φοβόταν ότι αυτό θα μαθευτεί από τους γονείς της, τους οποίους ήθελε να διαφυλάξει», δήλωσε χαρακτηριστικά η ευρωβουλευτής.

    Προσέθεσε, δε, ότι «Η ίδια ως μία γυναίκα που υφίσταται βιασμό και σωματική κακοποίηση, όχι μόνο παθαίνει ένα σοκ, αλλά παθαίνει έναν έντονο ψυχικό κλονισμό για να αντιμετωπίσει την επόμενη ημέρα. Και με αυτό που συμβαίνει τώρα με την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων και τον κανιβαλισμό που υφίσταται από συγκεκριμένη μερίδα του Τύπου, που δημοσιεύουν φωτογραφίες της, που δεν σέβονται τίποτα κυριολεκτικά».

    Επίσης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η καταγγέλλουσα δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα και είναι αξιόπιστη.

    Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ:

    Διαβάστε επίσης:



    ΣΧΟΛΙΑ