ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένταση στην Βουλή μεταξύ Μαρινάκη – Τζανακόπουλου για το Alitheia Forum – «Ήσασταν στην κυβέρνηση που έχει πάει δημοσιογράφους στο αυτόφωρο»
Διυπουργικό νομοσχέδιο κατατέθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Βουλή, το οποίο περιέχει κατεπείγουσες διατάξεις, σε μια προσπάθεια της κυβέρνησης να εντάξει σε κείμενο δεκάδες τροπολογίες που συνήθως φτάνουν στο Κοινοβούλιο στο τέλος κάθε έτους.
Το σχέδιο νόμου περιλαμβάνει κυρίως διατάξεις για παράταση προθεσμιών παλαιότερων ρυθμίσεων, ενώ μεταξύ άλλων, προβλέπονται ειδικά επιδόματα σε ιατρούς που θα απασχοληθούν σε κέντρα φιλοξενίας προσφύγων. Όρίζεται ότι στην ΕΛΑΣ συνιστώνται 800 οργανικές θέσεις Συνοριακών Φυλάκων ορισμένου χρόνου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το νομοσχέδιο θα ακολουθήσει κατεπείγουσα διαδικασία, για να ψηφιστεί την ερχόμενη Τρίτη.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Στα υψηλότερα επίπεδα από το 2022 οι τιμές – Πάνω από τα 112 δολάρια το βαρέλι το Brent
- MRB: Στο 12,8% οι διαρροές από το ΠΑΣΟΚ προς τη ΝΔ – Τι λένε για Τσίπρα, Καρυστιανού και Σαμαρά
- Άδωνις Γεωργιάδης κατά EllinikaHoaxes: Φοβισμένοι από την Αριστερά, δώσατε εξετάσεις για να σας συμπαθήσουν – Αν ξεμείνουμε από ραντεβού, θα δημιουργήσουμε κι άλλα
- Κατάσταση «ανωτέρας βίας» κήρυξε το Ιράκ στις παραδόσεις πετρελαίου – Προς τα 113 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.