ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την ανατροπή της κυβέρνησης αν δεν ορίσει ότι η συμφωνία με τα Σκόπια πρέπει να κυρωθεί από 180 βουλευτές, δήλωσε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ, Παναγιώτης Σγουρίδης.
Μιλώντας στο τηλεοπτικό σταθμό “Αντ1”, ο κ. Σγουρίδης έκανε λόγω για εκλογές ή δημοψήφισμα αν δεν υπάρχει κύρωση από τους “180”.
«Ρίχνουμε την κυβέρνηση, αν δεν έρθει η συμφωνία με 180 και αποφασίζει ο λαός, είτε με εκλογές είτε με δημοψήφισμα» και συμπλήρωσε ότι: «Έχουμε κόκκινες γραμμές», επιχειρώντας το διαχωρισμό της υπογραφής του Κοτζιά και της κυβέρνησης από εκείνην της χώρας. «Για να ολοκληρωθεί, πρέπει να κυρωθεί και από τις δυο χώρες», τόνισε κατηγορηματικά.
Απαντήστε στη δημοσκόπηση του mononews (τα στοιχεία σας δεν καταγράφονται)
[playbuzz-item item=”d29c2df3-a23d-4d15-9ff1-998f0760644d” info=”false” wp-pb-id=”607565″]
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.