ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βόμβα έριξε σήμερα ο επίτροπος αρμόδιος για τη διεύρυνση Γιοχάνες Χαν, ο οποίος μίλησε για αναδιάρθρωση των ελληνοαλβανικών συνόρων, «εάν υπάρξει συμφωνία Ελλάδας-Αλβανίας».
Σε ομιλία του σε think-tank, ο Γιοχάνες Χαν, παρουσία μάλιστα του υπουργού Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, Ν.Ντιμιτρόφ, αναφέρθηκε στη διευθέτηση του θέματος της ονομασίας της ΠΓΔΜ και μίλησε για τις διαπραγματεύσεις για την συμφωνία Αθηνών-Τιράνων.
«Νομίζω είδαμε στις διαπραγματεύσεις για το ζήτημα του ονόματος, και εάν υπάρξει συμφωνία μεταξύ Αλβανίας και Ελλάδας, γιατί εκεί πρόκειται για αναδιάρθρωση των συνόρων, αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό και κρίσιμο για τους πολίτες» ανέφερε ο Γιοχάνες Χαν και συνέχισε:
«Συνεπώς εδώ χρειαζόμαστε ηγεσία, αλλά χρειαζόμαστε και την ηγεσία για να γίνει αντιληπτό πως πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στις κοινωνίες».
«Πρέπει να υπάρξουν αλλαγές στη νοοτροπία για να υπάρξει πραγματική πρόοδος στην πορεία προς την Ευρώπη» κατέληξε ο επίτροπος.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tι βλέπουν οι θεμικοί και δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΑΔΜΗΕ
- Από την μάντρα της Κοκκινιάς, ξεκινάει η ΕΛΑΣ – Το δίλημμα, οι νοικοκύρηδες και η πρώτη κάλπη
- Christie’s Magnificent Jewels: Πώς ένα μπλε διαμάντι 5 καρατίων αξίζει όσο ένα 31 καρατίων;
- Το τετ α τετ με τον ΚΜ, τι ήθελε ο Χαφτάρ στην Αθήνα, το know how της Νίκης, το μυστικό όπλο της Κάρυ και η ψύχρα Τσίπρα – Κουτσούμπα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.