Μία ημίγυμνη ακτιβίστρια της φεμινιστικής ομάδας (Femen) προσπάθησε ν’ αρπάξει σήμερα με μία γρήγορη κίνηση το ομοίωμα του νεογέννητου Χριστού από την σκηνή της Θείας Γέννησης, στην Πλατεία του Αγίου Πέτρου. Ωστόσο, η αστυνομία πρόλαβε να την σταματήσει μόλις είχε αρπάξει το ομοίωμα του Θείου Βρέφους. Σύμφωνα με μία μαρτυρία φωτογράφου του Reuters η γυναίκα κατάφερε να περάσει από την γραμμή ασφάλειας των αστυνομικών στην σκηνή της Θείας Γέννησης, φωνάζοντας “ο Θεός είναι γυναίκα.” Το ίδιο σλόγκαν ήταν γραμμένο και στην γυμνή πλάτη της.
Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τι κάνουν οι κληρονόμοι των Φιλίππου (ΦΑΓΕ): Οι business, οι ζημιές και οι δύο ταχύτητες σε Ελλάδα και εξωτερικό
- Ακύρωση-σοκ για το μοναδικό πρόστιμο στην τεχνητή νοημοσύνη: Το νομικό κενό που επιτρέπει στην OpenAI να εκμεταλλεύεται χωρίς έλεγχο τα δεδομένα μας
- Πλειστηριασμοί: Το «χρυσό φιλέτο» της Λ. Αθηνών, τα ξενοδοχεία και το σφυρί του Ι. Μαρούλη στην Κεφαλονιά
- Ο «ασυμβίβαστος» Γιώργος Σαλονίκης, η φιλία με τον Κόκκαλη, ο Ολυμπιακός και η ΕΥΔΑΠ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.