ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Όταν το αίμα τρέχει στους δρόμους, η επίθεση στον τραπεζίτη, το deal Paulson – Περιστέρη, η σκακιέρα του Μεγάλου, το short στην Qualco, το τρελό ρεκόρ της Αγγελικούση, ο εφοπλιστής που βγάζει 400.000 την ημέρα και το super ενοίκιο της Louis Vuitton
Αν επιμένει ο κ Τσίπρας να συζητήσουμε μόνο το προσφυγικό εγώ θα του πω “είναι σαν να είμαι απών στη συζήτηση”», δήλωσε σήμερα το πρωί στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ενώ επισήμανε, πως ο πρωθυπουργός σκέφτεται σατανικά όταν επιχειρεί να συσχετίσει την αξιολόγηση με το προσφυγικό για να κερδίσει 2 με 3 μήνες χρόνο.
«Αυτό είναι μια σατανική σκέψη που έχει κάνει ο πρωθυπουργός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Λεβέντης, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων ότι ο Αλέξης Τσίπρας «αισθάνεται ότι χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του».
«Κάθε πρωθυπουργός μέχρι να πάρει τη μεγάλη απόφαση να παραιτηθεί δυσκολεύεται. Η χώρα χρειάζεται έναν Ευρωπαίο πρωθυπουργό γιατί δεν τραβάει το άρμα με τον κ. Τσίπρα», πρόσθεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.
Την ίδια ώρα, αναφερόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη είπε πως θα πρέπει να συμφωνήσει σε Οικουμενική και να μην κάψει το χαρτί του γιατί είναι ακόμη νέος, ενώ υποστήριξε πως αν η Νέα Δημοκρατία δεν συμφωνήσει στην Οικουμενική θα διασπαστεί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεργάτης του Χαμενεΐ: Το Ιράν δεν πρόκειται να διαπραγματευτεί με τις ΗΠΑ
- ΙΕΛΚΑ: Στο 1,38% ο πληθωρισμός στα σουπερμάρκετ τον Φεβρουάριο
- Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Το πάρτι γενεθλίων της κόρης τους, Στεφανίας στα νότια προάστια
- Τραμπ κατά τραπεζών για τα crypto: Mην επιχειρήσετε να αποδυναμώσετε την ατζέντα μου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.