ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με αφορμή το κλείσιμο της πλατφόρμας υποβολής δηλώσεων για τον καθαρισμό οικοπέδων, ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας ανακοίνωσε ότι συνολικά 833.722 πολίτες καθάρισαν τα οικόπεδά τους .
«Στη δύσκολη μάχη αυτής της αντιπυρικής περιόδου, 833.722 πολίτες με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, καθάρισαν τα οικόπεδά τους, προσφέροντας τεράστια βοήθεια στο πεδίο της πρόληψης, προστατεύοντας ζωές και περιουσίες.»
«Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλες και όλους, στην καθεμία και στον καθένα χωριστά».
Διαβάστε επίσης:
Καιρός: Στο «κόκκινο» σήμερα και αύριο ο υδράργυρος – Οδηγίες για τους εργαζομένους
ΙΦΕΤ: Η μεγάλη ζήτηση, η αύξηση της δαπάνης και οι προτάσεις του Άδωνι – Πίνακες
Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές χτυπήθηκαν από τους Χούθι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι «ζυμώσεις» και το παρασκήνιο στη «δεξιά πολυκατοικία» – Πώς καταγράφονται Σαμαράς, Κασιδιάρης, Βελόπουλος και Λατινοπούλου
- NBA Europe: Ο Παναθηναϊκός στη λίστα των έξι και το μεγάλο παζάρι των εκατομμυρίων
- Το 3Χ3 στο ΧΑ, γιατί «βούτηξαν» ΜΟΗ-ΕΛΠΕ, γιατί είναι happy ο Καραβίας και alert o Φέσσας, η αλήθεια για τα Bread Factory, ο Γιαννακόπουλος (Χωριάτικο) που έπαιρνε… επιδότηση και ο Παπαστεργίου στο My Story
- Η Λαγκάρντ, ο Στουρνάρας και τα σενάρια, η δήλωση της Κεραμέως στο room, ο Δένδιας υψώνει σημαία και η κόκκινη γραβάτα του Αδωνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.