• Πολιτική

    Βαρουφάκης απαντά στους επικριτές του: Το μίσος τους τιμή μου!

    • NewsRoom
    παράλληλο νόμισμα


    Με ένα λακωνικό τρόπο, μέσω του προσφιλούς του μέσου που δεν είναι άλλο από το twitter, απάντησε ο Γιάνης Βαρουφάκης στα χτυπήματα που δέχθηκε τόσο από κυβερνητικά στελέχη όσο και από την αντιπολίτευση, με αφορμή την επέτειο του δημοψηφίσματος και το plan B που εκπονούσε όταν ήταν επικεφαλής του υπουργείου Οικονομικών.

    Με την μια υπενθύμιση όλο νόημα -ότι σήμερα είναι επέτειος του 62% (που ψήφισε ΟΧΙ στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου) ο πρώην υπουργός  έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter: «Επέτειος του 62%, η τρόικα εσωτερικού τελεί υπό σύγχυση: Με κατηγορούν ΚΑΙ ως συνεχιστή του Σαμαρά ΚΑΙ ως αντι-τροικανό. Το μίσος τους τιμή μου».

    Είχαν προηγηθεί τα “φίλια” πυρά από τους Νίκο Παππά και Νίκο Κοτζιά, αλλά και οι αποκαλύψεις Galbraith που προκάλεσαν τις έντονες αντιδράσεις της αντιπολίτευσης αλλά και σειρά επικριτικών δημοσιευμάτων προς το πρόσωπο του κ. Βαρουφάκη.

    Μέσω μάλιστα της δημόσιας τηλεόρασης, οι κ.κ. Παππάς και Κοτζιάς ούτε λίγο ούτε πολύ κατηγόρησαν τον κ. Βαρουφάκη ότι για να σώσει τη δική του εικόνα και υστεροφημία επέμενε να συνεχιστούν τα συμφωνηθέντα από την κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά, γιατί δεν ήθελε να χρεωθεί μία αρνητική τροπή των διαπραγματεύσεων.

    Ο ίδιος όμως ο πρώην υπουργός είχε έτοιμη “πληρωμένη απάντηση” για τους πρώην συναδέλφους του στο κυβερνητικό συμβούλιο:

    varoufakis tweet

     



    ΣΧΟΛΙΑ