• Πολιτική

    Τζιχαντιστές σέρνουν σαν λάφυρο το άψυχο κορμί Ρώσου πιλότου (Προσοχή, ακολουθούν σκληρές εικόνες και video)

    • NewsRoom


    Σοκάρουν οι εικόνες απίστευτης βαρβαρότηρας που είδαν το φως της δημοσιότητας, λίγο μετά την κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου στη Συρία. Τζιχαντιστές βρίσκουν και σέρνουν ως λάφυρο τη σορό, ενός εκ των δύο Ρώσων πιλότων του ελικοπτέρου, ενώ οι σκληρές φωτογραφίες ανέβηκαν σε όλα τα social media.

    chopper

    Το Ρωσικό ελικόπτερο, στο οποίο επέβαιναν πέντε μέλη πληρώματος, φέρεται να καταρρίφθηκε από τους ισλαμιστές της Jaysh Al-Fateh στην περιοχή της Idlib κοντά στις θέσεις τους στην πόλη Saraqib στην βόρειο Συρία. Τα τρία μέλη και οι δύο αξιωματικοί που επέβαιναν σε αυτό σκοτώθηκαν.

    Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Άμυνας, το ελικόπτερο ήταν μεταγωγικό, τύπου Mi-8 και κατερρίφθη στη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής στη Ρωσία, αφού είχε μεταφέρει ανθρωπιστική βοήθεια στο Χαλέπι.

    τζιχαντιστές

    Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο τύπος του αεροσκάφους, αλλά στην περιοχή δρουν βασικά Mil Mi-35 της ίδιας διαμόρφωσης με αυτά που υπηρετούν στην κυπριακή Εθνοφυλακή.

    τζιχαντιστές

    Ο Ρώσος πιλότος φαίνεται ότι σκοτώθηκε κατά την πτώση του ελικοπτέρου και οι ισλαμιστές κατά την προσφιλή τους τακτική βρήκαν και σέρνουν ως τρόπαιο τη σορό ενός εκ των δύο Ρώσων πιλότων.

    τζιχαντιστές

    Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ πάντως, δήλωσε ότι οι πέντε επιβαίνοντες πέθαναν ηρωϊκά, καθώς πριν τη συντριβή του το ελικόπτερο οδηγήθηκε σε μη κατοικημένες περιοχές, προκειμένου να μην υπάρξουν θάνατοι αμάχων.

    τζιχαντιστές

    36C565AD00000578-3717939-image-a-42_1470046266047

    τζιχαντιστές

    Ενώ, ο Πεσκόφ είπε ότι η Μόσχα θα συνεχίσει να πολεμά τη διεθνή τρομοκρατία «σε όλα τα μέτωπα» παρά τις απειλές του Ισλαμικού Κράτους. Το ρωσικό επιθετικό ελικόπτερο φέρεται να καταρρίφθηκε από τους ισλαμιστές της Jaysh Al-Fateh στην περιοχή της Idlib κοντά στις θέσεις τους στην πόλη Saraqib στην βόρειο Συρία.

    τζιχαντιστής

    https://twitter.com/IvanSidorenko1/status/760038342020984832

    Από χθες η ρωσική Αεροπορία έχει προχωρήσει σε εκτεταμένες επιχειρήσεις κατά των ισλαμιστών που επιτέθηκαν μαζικά στην ύπαιθρο του νοτιοδυτικού Χαλεπίου για να σπάσουν την πολιορκία της πόλης από τον συριακό Στρατό ο οποίος έχει περιορίσει τους μαχητές του ISIS και της Αλ Νούσρα μόνο στις ανατολικές συνοικίες της πόλης.

    https://www.youtube.com/watch?v=G8vaOiaYfO4

    Και όλα αυτά, μόλις ένα μήνα μετά από μια ακόμη κατάρριψη ρωσικού ελικοπτέρου από την εξτρεμιστική ομάδα των ISIS, το οποίο πετούσε πάνω από την πόλη Palmyra της Συρίας, στην οποία σκοτώθηκαν και οι δύο πιλότοι του πληρώματος.

     

     

    Διαβάστε ακόμη: 

     

    http://www.mononews.gr/apofasi-sok-apo-tin-boeing-giati-kathiloni-pio-dimofiles-aeroskafos-tis/64861

     

    Δείτε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/rio-2016-anetimes-egkatastasis-thimizoun-tin-katantia-ton-olimpiakon-ergon-tis-athinas-pics/64871

     



    ΣΧΟΛΙΑ