• LIFE&STYLE

    Το twitter πήρε φωτιά με τις παλινωδίες του Σύριζα για το Ελληνικό

    • NewsRoom
    Αλέξης Τσἰπρας

    Αλέξης Τσίπρας


    Για μια ακόμη φορά τα social media κάνουν θραύση και οι συμμετέχοντες σχολιάζουν τις πολιτικές εξελίξεις. Συγκεκριμένα στο twitter ασκούν σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και τουιτάρουν για την μεγαλύτερη είδηση της ημέρας σχετικά με το Ελληνικό. Στους 15 μήνες που είναι στην πρωθυπουργία της χώρας, ο Αλέξης Τσίπρας κατάφερε να διαγράψει έναν πλήρη κύκλο ευθυγραμμίζομενος με όσα ξόρκιζε την περίοδο της… ανυπακοής, όταν κατηγορούσε τους πολιτικούς του αντιπάλους για υποτακτικούς των δανειστών και Μερκελιστές, την εποχή που ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεσμευόταν για το σκίσιμο των μνημονίων που έφερε πανηγυρικά ως πρωθυπουργός της χώρας.

    tsipras7

    Από τον Φεβρουάριο του 2014 που ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε τους… γερμανοτσολιάδες που θέλουν να ξεπουλήσουν το Ελληνικό μέχρι τον Ιούνιο του 2016 που η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα επικύρωσε την ιδιωτικοποίηση της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό έχουν περάσει μόλις 29 μήνες. Κι όμως. Μέσα σε αυτό το διάστημα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ πρόλαβαν να πουν τόσα πολλά που η απόφασή τους να προχωρήσουν στην«αξιοποίηση» του Ελληνικού και μάλιστα με την εταιρεία στην οποία είχε κατακυρωθεί αρχικώς ο διαγωνισμός, τότε που ο Αλέξης Τσίπρας και οι σύντροφοί του μιλούσαν για ξεπούλημα, τους αφήνει εκτεθειμένους στον υπερθετικό βαθμό.

    «Στο Ελληνικό όλα αυτά τα χρόνια συγκρούονται δύο κόσμοι. Αυτός που υπερασπίζεται με αγώνες το δημόσιο συμφέρον και αυτός που ευνοεί τα ιδιωτικά κερδοσκοπικά συμφέροντα» έλεγε ο κ. Τσίπρας στις 17 Φεβρουαρίου του 2016 και πρόσθετε: «Εδώ και τρία χρόνια, σε όλη την Ελλάδα εξελίσσεται μια πρωτοφανής διαδικασία εκποίησης της δημόσιας περιουσίας. Με όρους ληστρικούς προς το δημόσιο συμφέρον. Ο στόχος αυτής της διαδικασίας είναι υποτίθεται η μείωση του δημόσιου χρέους…».

    Στο twitter έχουν ανεβάσει και το παρακάτω βίντεο:

    tweet1 (2)

    tweet3 (1)

    tweet10 (1)

    tweet9

    tweet4

     

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

    http://www.mononews.gr/pia-archea-o-filis-iposchete-polla-ke-megala-dialimmata-sta-pedia/51725



    ΣΧΟΛΙΑ