ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥΡΙΖΑ: Ορκίστηκε βουλευτής Επικρατείας η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ πληθαίνουν οι φωνές για προεδρικές κάλπες στο κόμμα
«Η κυβέρνηση το μόνο που πετυχαίνει είναι να ενισχύσει την Ακροδεξιά – Ας ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ».
Τρεις αλλεπάλληλες τροπολογίες για τον αποκλεισμό των νεοναζί, μία εν κρυπτώ συνάντηση του Γιώργου Γεραπετρίτη με τον αντιπρόεδρο του Αρείου Πάγου, και η παραίτηση του τελευταίου που ακολούθησε, αποκαλύπτουν ότι η κυβέρνηση δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να μετατρέπει μία σοβαρή υπόθεση για τη Δημοκρατία σε παρωδία. Παρεμβαίνοντας απροκάλυπτα για άλλη μια φορά στη Δικαιοσύνη.
Με αυτές τις αδιανόητες για μια Δημοκρατία παρεμβάσεις όμως, αυτό που στο τέλος της ημέρας πετυχαίνει είναι να ενισχύσει την Ακροδεξιά. Ας ψηφίσουν έστω και τώρα την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που δίνει λύση στο αδιέξοδο με σεβασμό στο Σύνταγμα.
Παιχνίδια με τους θεσμούς εν ονόματι της προστασίας τους, είναι απαράδεκτα και επικίνδυνα.
Διαβάστε επίσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
