ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Για άλλη μια φορά με καυστικό χιούμορ ο Αρκάς σχολιάζει τις αναφορές του πρωθυπουργού στο συνέδριο των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών για την «kolotumba» του 2015.
Μιλώντας στο συνέδριο του SPD ο πρωθυπουργός είχε πει: «Όταν εγώ βρέθηκα μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα που θα μπορούσε ποτέ να βρεθεί ένας πρωθυπουργός, τον Ιούλη του 2015, αυτό που με βοήθησε να πάρω δύσκολες αποφάσεις, ήταν όταν με καθαρό μυαλό εκτίμησα τις συνέπειες που θα είχε η όποια πολιτική επιλογή στις κοινωνικές δυνάμεις που η αριστερά οφείλει να εκπροσωπεί και να υπερασπίζεται».
Η δήλωση αυτή «γέννησε» το νέο σκίτσο του Αρκά, ο πρωταγωνιστής του οποίου αναφέρει: «Ο πρωθυπουργός έχει καθαρό μυαλό! Πεντακάθαρο! Αχρησιμοποίητο!»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τσίπρας: Τον Ιούλιο του 2015 βρέθηκα μπροστά στο μεγαλύτερο δίλημμα – Με βοήθησε το καθαρό μυαλό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο Αρκάς για τη «στροφή» Τσίπρα στους σοσιαλδημοκράτες του SPD
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Με μεγάλη επιτυχία και με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων πραγματοποιήθηκε σήμερα στην πόλη μας, ο εμβληματικός αγώνας δρόμου «Piraeus Port Run»
- Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται αντίποινα σε διάφορες φάσεις κατά των Χούθι της Υεμένης
- Τουλάχιστον 16 νεκροί σε ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Γάζα
- Ολοκληρώθηκε η εξεταστική διαδικασία για την εισαγωγή 1.166 μαθητών και μαθητριών στα Δημόσια Ωνάσεια Σχολεία
