• Πολιτική

    Τσακαλώτος: Η Έφη Αχτσιόγλου μπορεί να φέρει τον σεβασμό στην παράταξη

    • NewsRoom
    Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών

    Ευκλείδης Τσακαλώτος, πρώην υπουργός Οικονομικών


    Για τη στήριξή του στην Έφη Αχτσιόγλου, μίλησε το βράδυ της Τετάρτης ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

    Ο πρώην “τσάρος της οικονομίας”, αναφέρθηκε (ANT)  στο γιατί δεν στήριξε τον “πολλά υποσχόμενο” Στέφανο Κασσελάκη αλλά και τη “λάσπη” που δέχεται η Έφη Αχτσιόγλου.

    Σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη είπε αρχικά: “Υπάρχει ένας υποψήφιος που λέει είμαι αυτός, μπορώ να κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη” για να τονίσει το πολιτικό σχέδιο που είχε αποτυπώσει τόσο ο ίδιος ως υποψήφιος όσο και η Έφη Αχτσιόγλου που θα “κοντραριστεί” με τον Στέφανο Κασσελάκη στον δεύτερο γύρο των εκλογών για πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

    “Είναι δυνατόν να είσαι ο πρόεδρος ενός κόμματος και να μην βάλεις στο συνέδριο το πώς βλέπεις το κόμμα, μετά από μια τέτοια ήττα; Εγώ στο πρόγραμμά μου, είχα στρατηγικές για την τεχνητή νοημοσύνη, την πράσινη ανάπτυξη…”, διερωτήθηκε σχετικά με τις θέσεις που έχει εκφράσει ο Στέφανος Κασσελάκης.

    “Δεν μπορείς να λες θα κερδίσω τον Κυριάκο Μητσοτάκη, χωρίς να έχεις πολιτικό σχέδιο. Είναι νέες στρατηγικές που με ξεπερνάνε”.

    “Δεν είναι ίδια τα βέλη προς τις δύο πλευρές. Είναι δυνατόν να μας λένε ότι είναι εναντίον του Τσίπρα;” είπε αναφερόμενος σε στελέχη που πλαισιώνουν την Έφη Αχτσιόγλου.

    “Δεν μπορεί να γίνει καμπάνια με αυτή τη λάσπη”, είπε και συνέχισε: “Τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, έχουν μία ροπή στη βαρβαρότητα”.

    Συνεχίζοντας, σχολίασε, ότι ο Παύλος Πολάκης επιτέθηκε και στον ίδιο. Η Έφη Αχτσιόγλου, τόνισε, μπορεί να φέρει αυτόν τον σεβασμό στην παράταξη.

    Διαβάστε επίσης

    Γιώργος Τσίπρας: Υπήρξε υπονόμευση στον Αλέξη Τσίπρα

    Μητσοτάκης: Παραγωγική συζήτηση με τον Ερντογάν – Συμφωνήθηκε οδικός χάρτης για τα επόμενα βήματα

    Εξώδικο Αχτσιόγλου: Παρά τα ψεύδη σας ξέρετε ότι πίεζα τον Τσίπρα να παραμείνει

     



    ΣΧΟΛΙΑ