• Πολιτική

    Τσακαλώτος: Αποστάσεις από την την αντιπολίτευση της… βασιλόπιτας του ΣΥΡΙΖΑ

    • NewsRoom
    Ευκλείδης Τσακαλώτος επιστολή Τσακαλώτου

    Ευκλείδης Τσακαλώτος


    Την αντιρρήσεις του με τις μεθόδους αντιπολιτευτικής τακτικής το τελευταίο διάστημα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε σε ομιλία του ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, απόσπασμα της οποίας έπαιξε  στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά».

    Αφορμή για την κριτική του πρώην υπουργού Οικονομικών και σημαντικού στελέχους της ομάδας των «53+», στάθηκε η επιμονή των στελεχών του  ΣΥΡΙΖΑ να αναδείξουν σαν βασικό θέμα κριτικής την περίπτωση με την βασιλόπιτα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και την τελετή προς τιμήν των υπαλλήλων του υπουργείου και των οικογενειών τους, η οποία στοίχισε 12.000 ευρώ (χρήματα τα οποία τελικά πλήρωσε από την τσέπη του ο υπουργός Μάκης Βορίδης).

    «Διαβάζω αυτές τις ημέρες για τη βασιλόπιτα των 12.000 ευρώ του κ. Βορίδη. Πρέπει να σας πω, δεν είμαι πρόεδρος του fan club του κ Βορίδη, ούτε καν μέλος αυτού του fan club, αλλά είναι αυτό το κυρίαρχο ζήτημα; Κάνεις ένα αφήγημα για την Αριστερά, όταν αυτό το έχει ψηλά στην ατζέντα, στη δοσολογία που μας λένε όλοι δεν κάνουμε σκληρή αντιπολίτευση… Να συζητήσουμε τι σημαίνει σκληρή αντιπολίτευση; Χρειάζεται συζήτηση…» ακούγεται να σχολιάζει ο κ. Τσακαλώτος μιλώντας σε κομματική εκδήλωση.

    Μάλιστα, ο κ. Τσακαλώτος, στην ίδια ομιλία του στην κομματική εκδήλωση, προσθέτει: «Σίγουρα, πρέπει να υπάρχει σκληρή αντιπολίτευση, μια δοσολογία κριτικής και το όραμα που δίνεις, που θέλεις να πας τη χώρα, τι όραμα έχεις για τα μεσαία στρώματα και για τη νεολαία. Αυτό είναι μια υποκειμενική συνθήκη, που εμείς πρέπει να αποφασίσουμε πώς θα πάμε για τη δεύτερη φορά Αριστερά…».



    ΣΧΟΛΙΑ