ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Ιρανός στρατιωτικός διοικητής Κασέμ Σουλεϊμανί σχεδίαζε μια μεγάλη επίθεση δήλωσε σήμερα ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, τονίζοντας πως οι ΗΠΑ τον παρακολουθούσαν για μεγάλο χρονικό διάστημα.
Ο Ρεπουμπλικάνος πρόεδρος αναφέρθηκε στο παρελθόν του Σουλεϊμανί όταν ρωτήθηκε για αποδείξεις που δικαιολογούν την δολοφονία από τις ΗΠΑ του πανίσχυρου Ιρανού στρατηγού.
«Πρώτα από όλα ήξερα το παρελθόν του», είπε ο Τραμπ σε δημοσιογράφους στο Οβάλ Γραφείο. «Το παρελθόν του ήταν φρικτό. Ήταν ένας τρομοκράτης».
«Συνέβη μια επίθεση πολύ πρόσφατα στην οποία ήταν υπεύθυνος», πρόσθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, αναφερόμενος στην επίθεση με ρουκέτα που σκότωσε έναν Αμερικανό εργολάβο στο Ιράκ. «Σώσαμε πολλές ζωές σκοτώνοντάς τον», είπε.
Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έδωσε αποδείξεις ότι επίκειτο επίθεση εναντίον του αμερικανικού προσωπικού στην Μέση Ανατολή, τονίζοντας ότι τα μέλη του Κογκρέσου θα ενημερωθούν και θα τους δοθούν αποδεικτικά στοιχεία αύριο Τετάρτη.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Motor Oil: Νέο Διοικητικό Συμβούλιο και συγκρότηση επιτροπών
- Άδωνις Γεωργιάδης για τον σπασμένο σωλήνα στο νοσοκομείο της Ρόδου: «Πρόβλημα που ξέρουμε και αντιμετωπίζουμε»
- Διπλό φονικό στο Αίγιο: Δεν βρέθηκε αίμα στα ρούχα του 65χρονου Ιταλού, ούτε DNA και αποτύπωμα
- Δήμος Πειραιάς: Τίμησε την πρωταθλήτρια Ευρώπης ομάδα πόλο Γυναικών του Ολυμπιακού παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.